«Ο μπαμπάς μου είναι εκεί»: Οι κορούλες των πιλότων των Rafale έκλεψαν καρδιές! (εικόνες+video)

«Ο μπαμπάς μου είναι εκεί»: Οι κορούλες των πιλότων των Rafale που έκλεψαν καρδιές! (εικόνες+video)

Την παρθενική τους πτήση στον ελληνικό ουρανό έκαναν σήμερα τα Rafale που στις 12:44 προσγειώθηκαν στην Τανάγρα και αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βγήκαν με τα κινητά τους τηλέφωνα στραμμένα προς τον ουρανό για να καταγράψουν την πτήση των γαλλικών μαχητικών που πέρασαν πάνω από την Ακρόπολη.

Ανάμεσα στον κόσμο που περίμεναν τα Rafale στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας ήταν και παιδιά πιλότων με τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν να είναι συγκινητικές.

Τη στιγμή που είχαν πλέον προσγειωθεί τα πολεμικά αεροσκάφη και οι πιλότοι κατέβαιναν από αυτά, τα παιδιά τους που ήταν στο κοινό ξεκίνησαν να τους χαιρετούν.

Μάλιστα, ακούγεται ένα από τα παιδιά που βρίσκονται εκεί να λέει ενθουσιασμένο «ο μπαμπάς μου έφερε τα Rafale». Ενώ το νεαρότερο παιδί που βρίσκεται σε… πρώτο πλάνο δηλώνει κουρασμένο από την αναμονή.

Μία άλλη μικρούλα, κόρη ενός άλλου πιλότου, όταν είδε τα αεροσκάφη να προσεγγίζουν την βάση της Τανάγρας φώναξε: «Ο μπαμπάς μου είναι εκεί!», όπως έγραψε η δημοσιογράφος Λιάνα Σπυροπούλου, ανταποκρίτρια της γερμανικής Bild στην Αθήνα.

Η μικρούλα περίμενε για πάνω από μια ώρα για να του δώσει μια ανθοδέσμη και αυτή η αναμονή άξιζε καθώς οι περισσότερες οικογένειες των πιλότων μας είχαν να τους δουν από έξι έως οκτώ μήνες αφού ήταν στην Γαλλία για εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης:

Η εγκυμοσύνη αλλάζει το δέρμα με τρόπους που δεν μπορούσες ποτέ να φανταστείς

Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Πώς θα επιστρέψει το παιδί μετά από λοίμωξη COVID-19 στις αθλητικές του δραστηριότητες