Ο Μπομπ Σφουγγαράκης σώζει τον Βυθό του Μπικίνι από τα κακά ρομπότ σε νέο videogame

Οι μάχες του αγαπημένου των παιδιών, Μπομπ Σφουγγαράκη, στον βυθό του Μπικίνι επανέρχονται με ένα νέο διασκεδαστικό βιντεοπαιχνίδι σε πιο βελτιωμένη εκδοχή.

Είναι ένα παιχνίδι που λατρεύουν πολλοί gamers, έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και μπορούν να παίξουν με αυτό μικροί και μεγάλοι.

Δημιουργήθηκε από την Heavy Iron Studios σε συνεργασία με την Purple Lamp Studios και βασίζεται στην αγαπημένη σειρά του Nickelodeon. Όσο η προβολή του Μπομπ συνεχίζεται και το φανατικό του κοινό αυξάνει η «Μάχη του Βυθού του Μπικίνι» βασίζεται πάνω στο χιούμορ και μεταφέρει τη δράση του ήρωα σε μία διαδραστική κωμωδία για gamers.

Στην παλαιότερη εκδοχή του παιχνιδιού ο Κακός Πλαγκτόν σχεδιάζει να κατακτήσει τον κόσμο. Το μέλλον του βυθού του Μπικίνι είναι στα χέρια των τριών ηρώων του: του Μπομπ Σφουγγαράκη, του Πάτρικ Αστερία και της Σάντι.

Στην νέα εκδοχή ο κακός Πλαγκτόν έχει δημιουργήσει έναν στρατό από ρομπότ που επιτίθενται στο Μπικίνι και προκαλούν χάος στους κατοίκους.

Ο Μπομπ, ο Πάτρικ και η Σάντι επιστρατεύονται για να καταστρέψουν αυτά τα ρομπότ και να σώσουν τον Βυθό του Μπικίνι.

Η αποστολή είναι σχετικά απλή στο σύνολό της και περιλαμβάνει χτυπήματα για να εξουδετερώσουν τα ρομπότ. Κάθε νίκη επιβραβεύει τον παίκτη με μία χρυσή σπάτουλα.

Για να εξουδετερώσει τα ρομπότ, ο κάθε παίκτης έχει πολλές δυνατότητες στη διάθεσή του. Ο Μπομπ για παράδειγμα μπορεί να επιτεθεί στους αντιπάλους του με μία φούσκα – μπάλα μπόουλινγκ.

Το παιχνίδι διατίθεται για τις κονσόλες THQ Nordic, Nintendo Switch, PlayStation 4, and Xbox one , αλλά και για τα Microsoft Windows με μικροδιαφορές.

Εχει κυκλοφορήσει από τις 23 Ιουνίου και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα καταστήματα καi μέσω διαδικτύου.