Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να απασχολήσετε τα παιδιά στο ταξίδι και τις διακοπές του Πάσχα!

Το Πάσχα πλησιάζει, τα σχολεία κλείνουν και οι γονείς ψάχνουμε τρόπους να απασχολήσουμε τα παιδιά μέχρι να αποδράσουμε για ολιγοήμερες στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης. Τι γίνεται όμως μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή;

Κάθε πρωί, πριν ετοιμαστούμε για το σχολείο, ο 8χρονος γιος μου θέλει οπωσδήποτε να ανοίξει την τηλεόραση και να παρακολουθήσει παιδικά στη Nova όσο θα πίνει το γάλα του. Είναι μια ρουτίνα που τον βοηθά να ξεκινήσει ομαλά την ημέρα του και φροντίζω να μην του χαλάω χατίρι! Το ίδιο συμβαίνει και το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθεί, καθώς είναι κάτι που τον χαλαρώνει και διώχνει μακριά όλη την ένταση της ημέρας. Δεν σας κρύβω ότι αρκετά είναι τα βράδια που κουρνιάζουμε μαζί στον καναπέ και απολαμβάνουμε τις αγαπημένες μας σειρές και τανίες!

Έχοντας λοιπόν υιοθετήσει συγκεκριμένες ρουτίνες και γνωρίζοντας πόσο σημαντικές είναι για την ανάπτυξη των παιδιών, πολλοί γονείς ανησυχούν για τη στιγμή που θα χρειαστεί να λείψουν από το σπίτι, όπως στην περίπτωση των διακοπών του Πάσχα που πλησιάζουν. Σε αυτό το κομμάτι, η συνδρομητική πλατφόρμα της Nova έχει πραγματικά λύσει το πρόβλημά μου! Πλέον, δεν επικρατεί γκρίνια και καβγάδες κάθε φορά που χρειάζεται να φύγουμε από το σπίτι, αφού με την υπηρεσία Nova GO ο μικρός μπορεί να απολαμβάνει τα αγαπημένα του προγράμματα όπου κι αν βρίσκεται, κάθε στιγμή και σε κάθε συσκευή!

Έτσι, δεν χρειάζεται να διαταραχθεί το καθημερινό πρόγραμμα του παιδιού, αφού πλέον μπορεί από το σπίτι της γιαγιάς και του παππού στο χωριό να παρακολουθήσει από το laptop ή το tablet της οικογένειας όποιο παιδικό πρόγραμμα επιθυμεί. Και πιστέψτε με, ειδικά φέτος το Πάσχα, έχει τόσες πολλές και ελκυστικές επιλογές στη διάθεσή του, που δεν θα βαρεθεί ούτε λεπτό!

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στις ταινίες Ice Age φιλοξενείται κάθε βράδυ στη Nova, ξεκινώντας από τη Μεγάλη Δευτέρα 10/4 με την πρώτη ταινία του 2002 για να ολοκληρωθεί την Κυριακή του Πάσχα 16/4 με την πρεμιέρα Ice Age Collision Course.

Και για τους πρωινούς τύπους, όπως ο μικρός μου, που δεν χορταίνουν να βλέπουν τα αγαπημένα τους προγράμματα όταν ξυπνούν, η παιδική ζώνη Nova Kids επεκτείνει κατά μία ώρα το πρόγραμμά της καθημερινά (07:30-09:30) για ακόμη περισσότερη διασκέδαση! Μάλιστα, από το Μεγάλο Σάββατο 15/4 δύο νέες σειρές «Rastamouse» και «Δύο φανταστικοί γονείς» προστίθενται στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα και προσκαλούν τους μικρούς τηλεθεατές να τις ανακαλύψουν!

Το ταξίδι και η διαμονή στο σπίτι των παπούδων μοιάζουν πιο ελκυστικά από ποτέ για τον μικρό μου, ο οποίος ανυπομονεί να περάσει την πιο καταπληκτική περίοδο σχολικών διακοπών του Πάσχα! Και μαζί του ανυπομονώ κι εγώ να περάσω ποιοτικό χρόνο, παρακολουθώντας τα αγαπημένα μας «παιδικά» και βρίσκοντας την απάντηση στις πιο παράξενες απορίες του, απλά και μόνο για να τον έχω στην αγκαλιά μου!