Αρχική InfoMommy Νέα O Ραφαέλ Ναδάλ ανακοίνωσε περιχαρής ότι ανοίγει Ακαδημία Τένις στην Ελλάδα

O Ραφαέλ Ναδάλ ανακοίνωσε περιχαρής ότι ανοίγει Ακαδημία Τένις στην Ελλάδα

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του τένις, αφού ο κορυφαίος τενίστας παγκοσμίως ανακοίνωσε μόλις χθες, ότι μία νέα Ακαδημία Τένις πρόκειται σύντομα να εγκαινιαστεί στην χώρα μας!

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε επίσημα την έναρξη λειτουργίας ενός νέου Rafa Nadal Tennis Centre στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το έργο της παγκόσμιας επέκτασης της Ακαδημίας». Πρόκειται για τη δεύτερη Ακαδημία Τένις του Ραφαέλ Ναδάλ, αφού τον περασμένο Δεκέμβριο άνοιξε η πρώτη, στο Costa Mujeres, στα βόρεια του Κανκούν, στο Μεξικό.

Η νέα Ακαδημία Rafa Nadal, λοιπόν, πρόκειται να ανοίξει στο συγκρότημα Sani Resort, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, τον ερχόμενο Απρίλιο.

Θα είναι δε από τις μεγαλύτερες της χώρας, αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα διαθέτει οκτώ χωμάτινα γήπεδα, με προγράμματα διαθέσιμα για παίκτες όλων των επιπέδων. Στόχος είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας προπονητική εκπαίδευση, ώστε οι αθλούμενοι να μπορούν να παίζουν και να παρακολουθούν μαθήματα προσαρμοσμένα στα μέτρα τους. Ωστόσο, στο πρόγραμμα είναι, να διδάσκονται και τις τεχνικές του κορυφαίου τενίστα και του προπονητή του.

Ο Ναδάλ δήλωσε σχετικά, «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Sani Resort για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στην ομάδα μας. Είμαι βέβαιος, ότι αυτή η συνεργασία θα είναι μια επιτυχία, ιδιαίτερα για τους οπαδούς του τένις, και θα ήθελα να τους προσκαλέσω να επισκεφθούν και να απολαύσουν αυτή την υπέροχη εγκατάσταση».

Το Sani Resort αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στη Μεσόγειο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter