«Ο θάνατος του παιδιού ήταν το μέσο για να μην φύγει ο άντρας της”: Δήλωση “βόμβα” για την Ρούλα

Πάτρα: Είχαν δει τη Ρούλα να χτυπά τη Τζωρτζίνα, όταν ήταν μόλις 10 μηνών!

Η νευροψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Νάταλι Βέλτση μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την ψύχραιμη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Αν υποθέσουμε πως η κατηγορούμενη είναι όντως ένοχη, τότε όλα αυτά είναι αναμενόμενα» δήλωσε η κ. Βέλτση αναφορικά με τη ψύχραιμη στάση της 33χρονης κατηγορούμενης και το γεγονός πως δεν έχει ακόμη ομολογήσει.

«Αν το διέπραξε το έκανε για το συμφέρον της, δηλαδή ο θάνατος του παιδιού ήταν το μέσο χειρισμού, προκειμένου να μη φύγει ο άντρας της» εξήγησε η γιατρός.

«Τρομάζω να σκεφτώ τι αποτέλεσε η ζωή του»

Τόνισε χαρακτηριστικά πως εάν ο θάνατος του παιδιού αποτέλεσε μέσω χειρισμού, «τρομάζω να σκεφτώ τι αποτέλεσε η ζωή του».

«Μην προσπαθείτε να αποδώσετε ιδιότητες ενός ανθρώπου με ενσυναίσθηση σε έναν άνθρωπο που μπορεί να μην έχει καθόλου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε πως το ζευγάρι φαίνεται να λειτουργούσε «σα δύο παιδιά, να έχουν παιδιά» χαρακτηρίζοντας τις συμπεριφορές τους ως εφηβικές.

Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη η γιατρός εκτιμά πως υπό τον φόβο μη κατηγορηθεί για αμέλεια, προσπαθεί να εξιδανικεύσει την κατάσταση, πέφτει σε αντιφάσεις και προκαλεί  την οργή του κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 3.5 ετών Μαλένας – Γιατί οι γονείς δεν ήθελαν η νεκροψία της Τζωρτζίνας να γίνει στην Αθήνα

Ο ιατροδικαστής Λέων αποσύρεται από την υπόθεση της Πάτρας και τους θανάτους των 3 παιδιών

Η Νικολούλη “ξαναχτυπά” για Μάνο και Αγία Ρούλα με φόντο τις φυλακές – Αποκαλύψεις για την Ίριδα (trailer)