Ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση Μαντλίν χλευάζει τους ερευνητές με σκίτσο που ζωγράφισε

Νέα έρευνα ξεκινούν να διεξάγουν οι Γερμανοί ερευνητές, καθώς ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, λέγεται ότι ζωγράφισε ένα σκίτσο που γεννά πολλά ερωτηματικά.

Ο καταδικασμένος βιαστής Christian Brueckner, 44 ετών, αυτή τη στιγμή εκτίει την ποινή του στις φυλακές Oldenburg, στη βόρεια Γερμανία, για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας στο πορτογαλικό resort Praia de Luz το 2005. Από το ίδιο ξενοδοχείο εξαφανίστηκε η 3χρονη Μαντίλ, η οποία παραθέριζε με τους γονείς και τα αδέλφια της το 2007, με την απαγωγή της να αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η υπόθεση παρέμενε ένα μυστήριο για περισσότερο από μία δεκαετία, μέχρι που Γερμανοί ερευνητές, τον περασμένο Ιούνιο, αναγνώρισαν ως ύποπτο έναν Γερμανό πολίτη και κατάδικο για σεξουαλικά εγκλήματα, και δήλωσαν, ότι η Μαντλίν θεωρείται πλέον νεκρή.

Το καρτούν το Brueckner, το οποίο δημοσίευσε η εφημερίδα Bild, φαίνεται να δείχνει τον εισαγγελέα του Braunschweig, Hans Christian Wolters, στο δικαστήριο, να φορά τη μαύρη τήβεννο και να κρατά ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ, ενώ ζητά από έναν μάντη περισσότερα στοιχεία.

“Έχουμε κανένα νέο;” λέει στο άτομο που κάθεται πίσω από την κουρτίνα με την κρυστάλλινη μπάλα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του δικαστηρίου κοιμούνται.

Ο μάντης πιστεύεται ότι συμβολίζει τον Michael Schneider, ο οποίος νωρίτερα φέτος έδωσε στους ερευνητές συντεταγμένες ως προς το πού πιστεύει ότι είναι θαμμένο το παιδί.

Το ερώτημα πώς κατάφερε ο Brueckner, από το κελί της φυλακής τους, να στείλει το σκίτσο στην Bild παραμένει.

Τον περασμένο Μάιο η ίδια εφημερίδα είχε δημοσιεύσει και ένα γράμμα, το οποίο υποτίθεται πως είχε γράψει ο ίδιος από το κελί του, στο οποίο χαρακτήριζε την έρευνα εναντίον του “απίστευτο σκάνδαλο”. Προς το παρόν, ο ίδιος δεν έχει ακόμα ούτε εξεταστεί ούτε καταδικαστεί για την υπόθεση McCann.

Πηγή: 7news.com.au

Διαβάστε ακόμα:

Έγκλειστος παιδόφιλος ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Εξαφάνιση Μαντλίν: «Η 3χρονη δολοφονήθηκε στην Πορτογαλία λίγο μετά την απαγωγή της»

«Θεωρούμε νεκρή τη μικρή Μαντλίν» λέει Γερμανός εισαγγελέας