Οι γονείς έχουν ενθουσιαστεί με αυτήν τη νέα σειρά ασκήσεων πάνω στην επίσημη διδακτική ύλη του Δημοτικού

Τα Δημοτικά Σχολεία δεν έχουν ανοίξει ακόμη και οι συζητήσεις αυτή τη στιγμή, εν μέσω τελικών ανακοινωνήσεων, είναι πολλές και έντονες.

Δουλειά των γονιών, όμως, είναι να μην αφήσουν το χρόνο, αλλά και τη χρονιά να πάνε χαμένα. Είναι σημαντικό η ύλη να ολοκληρωθεί και φυσικά να ακολουθήσουν και οι επαναληπτικές ασκήσεις που, ούτως ή άλλως, γίνονται μέσα στην τάξη πριν τη λήξη του σχολικού έτους.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε την πιο έξυπνη και εύχρηστη σειρά επαναληπτικών ασκήσεων για τους μικρούς μαθητές, ενώ εσείς θα μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την εξέλιξη.

Πού θα βρείτε τη σειρά

Τη Νέα σειρά Παιδικών Λευκωμάτων με Ασκήσεις Επανάληψης σε Γλώσσα και Μαθηματικά (μαζί με Λύσεις και Απαντήσεις) για κάθε τάξη του Δημοτικού ξεχωριστά, με τίτλο ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ θα την εφοδιαστείτε πολύ εύκολα, αφού κυκλοφορεί ήδη σε περίπτερα και minimarket με αφορμή τη συγκυρία Μένουμε στο Σπίτι.

Η σειρά αποτελείται από αυτόνομες εκδόσεις 52 σελίδων, είναι συσκευασμένες σε ειδικούς φακέλλους, ενώ πωλούνται στην τιμή των 3,9 ευρώ.

Μάλιστα, για πρώτη φορά κυκλοφορούν Ασκήσεις Επανάληψης σε Γλώσσα και Μαθηματικά βασισμένες στην επίσημη διδακτική ύλη, μαζί με Λύσεις και Απαντήσεις.

Πρόκειται για έξι αυτόνομες εκδόσεις 52 σελίδων, με χρήση οικολογικών χρωμάτων, στην τιμή των 3,9 ευρώ.

Δεδομένης της εξάντλησης σε κάποιες περιοχές, παρέχεται δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή.