Αρχική Φάκελος Σχολείο Οι πολύχρωμες ανταλλακτικές «βιβλιοφωλιές» του 1ου Νηπιαγωγείου Λουτρών Αιδηψού είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα!

Οι πολύχρωμες ανταλλακτικές «βιβλιοφωλιές» του 1ου Νηπιαγωγείου Λουτρών Αιδηψού είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα!

Με χαρά ενημερωθήκαμε για την πρωτότυπη δράση φιλαναγνωσίας που έχει διοργανώσει το 1ο Νηπιαγωγείο Λουτρών Αιδηψού και την οποία ευχόμαστε σύντομα να υιοθετήσουν και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Αυτές είναι οι «βιβλιοφωλιές» που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της Αιδηψού

Με σύνθημα «Τα βιβλία όσο αλλάζουν χέρια τόσο πιο πολύτιμα γίνονται», το 1ο Νηπιαγωγείο στα Λουτρά της Αιδηψού στη Βόρεια Εύβοια, τοποθέτησε σε διάφορα σημεία της πόλης μικρές δανειστικές και ανταλλακτικές βιβλιοθήκες, τις «βιβλιοφωλιές» τους, σηματοδοτώντας μία διαδρομή ανάγνωσης, η οποία ξεκινάει από την παιδική βιβλιοθήκη, περνάει μέσα από το πάρκο και καταλήγει στο «ΚΥΜΑ», σημείο αναφοράς και συνάντησης για την πόλη.

Τις βιβλιοφωλιές γέμισαν με βιβλία  μικροί και μεγάλοι με ενθουσιασμό, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των εκπαιδευτικών του 1ου Νηπιαγωγείου Λουτρών Αιδηψού.

Υπεύθυνος για τη δημιουργία αυτών των πρωτότυπων βιβλιοθηκών είναι ο Τάκης Χριστόπουλος ενώ τις ζωγράφισε η Μαρία Αγγελοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες αυτής της δράσης για μικρούς και μεγάλους λάτρεις των βιβλίων

Πηγή Φωτογραφιών: Edipsos Post


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.