Παγωμένο γιαούρτι με ροδάκινα

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα δροσερό σπιτικό παγωτό με γεύση ροδάκινο; Μπήκαμε στη κουζίνα παρέα με τα πιτσιρίκια και φτιάξαμε ένα υπέροχο και συνάμα θρεπτικό παγωμένο γιαούρτι αξιοποιώντας τα ροδάκινα που μας είχαν περισσέψει στο ψυγείο. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ροδάκινο με το φρούτο της αρέσκειας σας!

Υλικά

2 μεγάλα ροδάκινα
3 κουταλιές μέλι
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλάκι χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα ροδάκινα σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε μία μικρή σακούλα και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά. Σε ένα multi βάζουμε τα παγωμένα ροδάκινα, το μέλι, το γιαούρτι και τον χυμό από το λεμόνι και χτυπάμε καλά για 5 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως σε μπολάκια και το υπόλοιπο το αποθηκεύουμε στην κατάψυξη για 1 μήνα.