“Παιδιά Όλο Υγεία”: Το νέο ebook που μαθαίνει στα παιδιά καλές διατροφικές συνήθειες -τώρα και για πάντα!

Καλή διατροφή δεν σημαίνει μόνο να τρώμα πολλά φρούτα και λαχανικά και λίγα γλυκά. Η καλή διατροφή βασίζεται σε μια συνολική φιλοσοφία ζωής που περιλαμβάνει την επιλογή των πρώτων υλών, το μαγείρεμά τους, αλλά και την χρήση των τροφίμων που περισσεύουν κάθε φορά από το τραπέζι. Δεν είναι, ότι δεν τα γνωρίζουμε εμείς οι γονείς όλα αυτά -είναι, ότι συχνά δεν τα μεταφέρουμε οργανωμένα στα παιδιά μας.

Αυτό ανέλαβε να κάνει η Nestlé, για την οποία η διατροφή των παιδιών είναι ανέκαθεν προτεραιότητα. Eκτός από τη παραγωγή θρεπτικών προϊόντων, αναπτύσσει και εργαλεία για την εκπαίδευσή τους.

Στόχος της είναι να βοηθήσει γονείς και παιδιά να αποκτήσουν σωστές και βιώσιμες διατροφικές συνήθειες και να ζήσουν με περισσότερη υγεία σήμερα και στο μέλλον.

Μέσα από τη δράση «Nestlé Παιδιά Όλο Υγεία» η Nestlé υποστηρίζει τους γονείς στο ταξίδι τους να μεγαλώσουν υγιή παιδιά

Σήμερα, πολλές επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι τα παιδιά που μαγειρεύουν μαζί με τους γονείς, τα βοηθά να υιοθετήσουν πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες και βελτιώνει την ποιότητα της διατροφής τους.

Στo πλαίσιo αυτό έχουν δημιουργηθεί σειρά από εκπαιδευτικά ebooks με τίτλο «Μαγειρεύοντας με το παιδί μου» τονίζοντας τη σημασία της οικογένειας στη διαμόρφωση υγιών και βιώσιμων διατροφικών συνηθειών των παιδιών.

Το νέο ebook περιλαμβάνει πληροφορίες για ισορροπημένη διατροφή, νόστιμες συνταγές καθώς και μυστικά για μείωση της σπατάλης τροφίμων που αποτελεί βασικό στοιχείο για τη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Οι πληροφορίες και οι συνταγές που περιλαμβάνονται στο ebook επιμελήθηκαν από επιστήμονες διαιτολόγους μπορούν να φτιαχτούν με τρόφιμα που περίσσεψαν στο σπίτι μας, τα οποία συνδυαζόμενα μεταξύ τους δημιουργούν ένα πλήρες και θρεπτικό γεύμα απο όλες τις βασικές ομάδες τροφίμων.

Έτσι, οι γονείς παροτρύνονται να μαγειρέψουν μαζί με τα παιδιά, να διασκεδάσουν και να πάρουν πληροφορίες που θα συμβάλουν στην υιοθέτηση καλών και βιώσιμων διατροφικών συνηθειών που θα ακολουθούν μια ζωή!

Κατεβάστε το e-book εδώ και ξεφυλλίστε το μαζί με τα παιδιά σας -αξίζει!