Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2021-22: Πρόβλημα στην υποβολή των αιτήσεων – Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2021-22: Πρόβλημα στην υποβολή των αιτήσεων - Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Ξεκίνησαν από χθες, 19 Ιουλίου, οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ, για το σχολικό έτος 2021-2022 μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Η αίτηση για τη φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς σταθμούς υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά και γίνεται με τους κωδικούς του Taxisnet.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται την Τρίτη 3 Αυγούστου για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ, για το σχολικό έτος 2021-2022.

Το πρόβλημα στην υποβολή της αίτησης

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2021-22: Πρόβλημα στην υποβολή των αιτήσεων - Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Πολλοί αναγνώστες επικοινώνησαν με το Ιnfokids.gr και μας επισήμαιναν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατά την υποβολή της αίτησής τους καθώς ενώ έχει δοθεί συναίνεση συζύγου εντούτοις το σύστημα δεν την αποδέχεται και συνεχίζει να την ζητάει ως προαπαιτούμενο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την ΕΕΤΑΑ μας ενημέρωσαν πως σε ορισμένες περιπτώσεις όντως παρατηρείται πρόβλημα τόσο με την συναίνεση συζύγου όσο και με την άντληση δεδομένων από την ΑΑΔΕ. Από πλευράς ΕΕΤΑΑ καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκατασταθεί το πρόβλημα καθώς λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος συμβαίνουν τέτοια προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς – Ρεκόρ αιτήσεων

Συγκινεί η μαμά της 7χρονης Αναστασίας: “Πιστεύω σε ένα μονοπάτι που θα είμαστε πάλι μαζί”

Ευτύχης Μπλέτσας – Ηλέκτρα Αστέρη: Eξιτήριο από το μαιευτήριο – Στο σπίτι με τη νεογέννητη κορούλα τους (φωτό)