“Παραμύθι”: Ένας παιδότοπος βγαλμένος από τα παιδικά όνειρα

Το παιχνίδι είναι απαραίτητο στοιχείο της σωστής ανάπτυξης ενός παιδιού. Και μπορεί στην επαρχία τα παιδιά να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα το παιχνίδι στις αλάνες και τις πλατείες αλλά τα παιδιά της πόλης δεν είναι και τόσο τυχερά. Η πυκνή δόμηση και οι ελάχιστοι χώροι παιχνιδιού “εγκλωβίζουν” το παιδί στο σπίτι και το ωθούν να κάθεται μπροστά από μια ψυχρή οθόνη.

Κι όμως η πόλη μας διαθέτει εξαιρετικούς χώρους δημιουργικής απασχόλησης που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό προς αυτά περιβάλλον. Εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον παιδότοπο Παραμύθι, που εδώ και 19 χρόνια υπηρετεί πιστά την παιδική διασκέδαση και τους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές της. Είχαμε την τύχη να επισκεφθούμε προσφάτως το Παραμύθι και πραγματικά νιώσαμε ότι βρεθήκαμε σε έναν χώρο βγαλμένο από τις σελίδες των αγαπημένων μας παραμυθιών.

Αφορμή της επισκεψής μας στο Παραμύθι ήταν το πάρτι ενός συγγενικού προσώπου. Τα παιδιά διασκέδασαν, συμμετέχοντας σε διαφόρες δραστηριότητες τόσο ομαδικές όσο και ελεύθερες πάντα όμως υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων παιδαγωγών που τα απασχόλησαν δημιουργικά και τα πρόσεχαν κι έτσι κι εμείς απολαύσαμε ξέγνοιαστοι το καφεδάκι μας.

Λίγο μετά το παιχνίδι, τα παιδιά παρακολούθησαν μια άρτια θεατρική παραγωγή με σπουδαία μηνύματα. Το Παραμύθι έχει επενδύσει στην παιδική διασκεδάση και φροντίζει πάντα να προσφέρει στα παιδιά πρωτότυπα και μοναδικά θεάματα που τα καθηλώνουν και δεν τους κάνουν να βαριούνται ούτε λεπτό. Μέσα από 20 θεατρικές παραγωγές μπορείτε να επιλέξετε αυτή που θα θέλατε να δουν οι δικοί σας καλεσμένοι και έτσι το κάθε πάρτι είναι διαφορετικό και μοναδικό. Και πιστέψτε με, η γκάμα των επιλογών είναι τόσο μεγάλη ώστε θα ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός μπόμπιρας!

Δείτε εδώ τις πρωτότυπες και διαφορετικές δραστηριότητες που προσφέρει ο παιδότοπος

Έκτος από το θέαμα, ικανοποιήθηκα ιδιαιτέρως και από το χώρο του Παραμυθιού.  Η  σήμανση “Απαγορεύεται το κάπνισμα” ήταν παρούσα σε κάθε γωνιά του παιδότοπου όπως και η πιστοποίηση της καταλληλότητας του χώρου από την αρμόδια αρχή ΕΒΕΤΑΜ.

Με χαρά διαπίστωσα ότι τόσο ο κλιματισμός όσο και ο εξαερισμός λειτουργούσαν όπως ακριβώς θα έπρεπε και o χώρος ήταν παντού πεντακάθαρος. Μπορεί να σας φαίνεται ανούσια η επισήμανσή μου αλλά όταν πρόκειται για την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών τίποτα δεν είναι αυτονόητο εξ αρχής , καθώς έχει τύχει σε άλλο παιδότοπο να είναι τόσο αποπνικτική η ατμόσφαιρα που το πάρτι εξελίχθηκε σε παταγώδη αποτυχία.

Η αισθητική και η άρτια οργάνωση του Παραμυθιού με παρακίνησε να σκεφτώ μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε και εμείς το πάρτι των παιδιών εκεί. Ρώτησα, έμαθα και θέλω να σας εκμυστηρευτώ ότι οι προσφορές του είναι πραγματικά συμφέρουσες. Το παιδικό πάρτι θα απογειωθεί, τα παιδιά θα χορτάσουν παιχνίδι και θέαμα και εσείς οι μεγάλοι θα γίνετε θεατές σε μια μοναδική εκδήλωση.

Τα παιδικά πάρτι του Παραμυθιού

Τα παιδικά πάρτι του Παραμυθιού είναι για ηλικίες από 1 έως 12 ετών. Για τα παιδιά από 8 ετων  και άνω, τα λεγόμενα προεφηβικά πάρτι, έχουν ειδικό πρόγραμμα για μεγάλα παιδιά. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε τη γιορτή του παιδιού σας με όποιο show θέλετε. Το κύριο δρώμενο είναι η θεατρική κοπή τούρτας, η στέψη και ο χορός των παιδιών στην Disco.  Επιλογές , διαγωνισμοί , προσφορές  και τιμές μπορείτε να τις δείτε κάνοντας κλικ στο www.paramythi.gr

Δείτε τα 20 προσφερόμενα θεάματα

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο οικονομικό τότε μπορείτε να επιλέξετε το πάρτι χωρίς show, με την παρουσία φυσικά παιδαγωγών. Για περισσότερες πληροφορίες όμως προτείνουμε να επισκεφθείτε το Παραμύθι και οι υπεύθυνοι θα σας δώσουν επιτόπου αναλυτική προσφορά.

Παιδότοπος Παραμύθι
Ιφιγενείας 39, Νέα Ιωνία
2102711811,