Πάτρα: Εκτός εντατικής το 3 μηνών βρέφος με κορωνοϊό – Τα νεότερα για την υγεία του

Πάτρα: Βρέφος 3 μηνών στην εντατική με κορωνοϊό – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Νεότερη ενημέρωση: Ευχάριστα τα νέα από την πορεία της υγείας του 2,5 μηνών βρέφους που μεταφέρθηκε με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης, υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, δήλωσε ότι το παιδάκι είναι σταθερό, έχει πολύ μικρές ανάγκες σε οξυγόνο και θα διακομιστεί στην παιδιατρική κλινική Covid για να συνεχίσει την θεραπεία του.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που και αυτό το παιδάκι βγαίνει από την μονάδα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα», τόνισε ο κ. Ηλιάδης.

«Χθες το βράδυ ήρθε προληπτικά στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, μεταφέρθηκε σε εμάς για παρακολούθηση. Έμεινε όλο το βράδυ στη μονάδα και λόγω του ότι ήταν σταθερό και δεν χρήζει εντατικής θεραπείας και νοσηλείας μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική κλινική για συνέχιση της θεραπείας».

Ένας βρέφος μόλις 3 μηνών διαγνώστηκε με κορωνοϊό και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή καθώς χθες το βράδυ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική του νοσοκομείου.

Δίνει μάχη για τη ζωή του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24 οι γιατροί ανησυχούν ιδιαιτέρως για την υγεία του και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες.

“Έκρηξη” νοσηλειών παιδιών με κορωνοϊό

Να σημειωθεί πως οι εισαγωγές παιδιών στο νοσοκομείο με κορωνοϊό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα με αποτέλεσμα η Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ να έχει γεμίσει, καθώς μόνο χθες 10 παιδιά νοσηλεύτηκαν.

Οι νοσηλείες στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας έχουν αυξηθεί. Χθες υπήρχαν 228 ασθενείς με το πανεπιστημιακό νοσοκομείο να έχει “επιστρατεύσει” 8 κλινικές για να μπορέσει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.

Διαβάστε επίσης:

Κατέρρευσε η οροφή του γηπέδου των εκπαιδευτηρίων Δούκα: “Θα θρηνούσαμε μαθητές”

Όταν τα παιδιά είδαν πρώτη φορά κουκλοθέατρο: Η ιστορία πίσω από την εκφραστικότερη φωτογραφία του κόσμου (εικόνα)

Απίστευτο: Μικρή φάλαινα βρέθηκε στην παραλία του Αλίμου!