Πιθανότατα σήμερα η εκταφή της Τζωρτζίνας για το tablet – Τι περιμένουν να βρουν οι ειδικοί

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr η εκταφή αναμένεται να γίνει πρωινές ώρες, καθώς συνήθως πραγματοποιούνται με το πρώτο φως του ήλιου, όπως αναφέρουν πληροφορίες αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στην Αστυνομία της Πάτρας Εισαγγελική η Ανακριτική εντολή για να γίνει η διαδικασία της εκταφής.

Εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να εξεταστεί τι υπάρχει στο tablet που είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο φέρετρο της 9χρονης κόρης της, φαίνεται να έχουν ζητήσει οι αστυνομικές αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται η εκταφή του κοριτσιού να γίνει κι εντός των επόμενων ωρών, καθώς η εντολή έχει δοθεί και μένει να φανεί πότε θα εκτελεστεί.

Λέων: Δείγμα από τα μαλλιά της Τζωρτζίνας θα δείξει την αλήθεια

Την εκταφή της Τζωρτζίνας όχι για έναν αλλά για δύο λόγους ζήτησε ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων. Όπως εξήγησε ο Γρηγόρης Λέων «Υπάρχει ανάγκη να διανοιχθεί ο τάφος της Τζωρτζίνας και να πάρουμε από μέσα το tablet».

Όπως όμως εξήγησε ο ίδιος, η εκταφή έχει και ένα ακόμα νόημα. Ο Γρηγόρης Λέων αναφέρει ότι η χρήση της κεταμίνης έχει βέβαια επιβεβαιωθεί ως αιτία θανάτου, όμως μια εκταφή και νέες εξετάσεις σε τρίχες από τα μαλλιά της μπορούν να δώσουν απαντήσεις για τα προηγούμενα περιστατικά. «Η τρίχα έχει την ιδιότητα να μπορεί να μας δίνει την ανάλυση ουσιών σε βάθος χρόνου. Είναι το μόνο βιολογικό υλικό στο οποίο μπορούμε να δούμε ακόμη και πριν 2-3 μήνες αν υπήρχε η χρήση αυτής της ουσίας ή και άλλως ουσιών, με βεβαιότητα.» σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος ανέφερε πως «υπάρχουν σημάδια και τα ευρήματα μιλάνε ξεκάθαρα. Το πανάκι βρέθηκε σίγουρα στο στόμα του βρέφους και αυτό δείχνει την αιτία θανάτου.» Η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας αναμένεται να οδηγηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στον ανακριτή ώστε να απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης:

«Έτσι δολοφονήθηκαν η Μαλένα και η Ίριδα»: Ο ιατροδικαστής Λέων σε μια αποκάλυψη “βόμβα”

Πάτρα: Είχαν δει τη Ρούλα να χτυπά τη Τζωρτζίνα, όταν ήταν μόλις 10 μηνών!

«Γιαγιά σου έχω στείλει την καλύτερη παρέα»: Η ανάρτηση σοκ της Ρούλας μετά το θάνατο της Μαλένας