Ποιο διάσημο ζευγάρι θα υποδεχθεί σε λίγους μήνες το δεύτερο παιδάκι του;

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες ο πελαργός θα τους φέρει το δεύτερο μωράκι τους που θα συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφίδα ετοιμάζονται να υποδεχθούν το μωράκι τους. Η ανακοίνωση έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ήταν προσκεκλημένοι και μάλιστα αποκάλυψαν ότι δεύτερο μωράκι τους, το οποίο μάλιστα είναι αγοράκι και πάρει το όνομα του αείμνηστου παππού, Αντώνη Βαρδή.

Το ζευγάρι σε πρόσφατες συνεντεύξεις του είχε αποκαλύψει ότι έχουν βάλει ήδη μπροστά για το δεύτερο παιδί λέγοντας ότι επιθυμούν πολύ να αποκτήσουν αγόρι!

Χθες η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου έκανε την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και στους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας τα εξής: «Και ναι, είναι γεγονός, η κοιλίτσα μου πλέον δεν είναι έτσι, μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και μεγαλώνει και δεν ξέρω που θα φτάσει, μου αρέσει τόσο πολύ όμως! Στη συγκεκριμένη φωτογραφία μόλις έχω μάθει πως περιμένω το δεύτερο παιδάκι μας, και κάθε μέρα από τότε περιμένω πως και πως να έρθει στην αγκαλιά μας! Σ´ευχαριστώ αγάπη μου @giannisvardis μου για όλα» ήταν το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία της.

View this post on Instagram

Και ναι ,είναι γεγονός,η κοιλίτσα μου πλέον δεν είναι έτσι,μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και μεγαλώνει και δεν ξέρω που θα φτάσει,μου αρέσει τόσο πολύ όμως!!!Στη συγκεκριμένη φωτογραφία μόλις έχω μάθει πως περιμένω το δεύτερο παιδάκι μας,και κάθε μέρα από τότε περιμένω πως και πως να έρθει στην αγκαλιά μας!!! Σ´ευχαριστώ αγάπη μου @giannisvardis μου για όλα????

A post shared by Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) on

Αυτή είναι η 2χρονη κόρη τους!

Το ζευγάρι έχει ήδη μια κόρη την 2χρονη Κατερίνα που ε ίναι σκέτη γλύκα! Η μικρή είναι αναμφίβολα η πρωταγωνίστρια της καθημερινότητάς τους με την ευτυχισμένη μητέρα της να μην σταματά να μοιράζεται μέσω του Instagram φωτογραφίες και video με την μικρή της πριγκίπισσα.