Πώς μιλάς στα παιδιά σου για τα “άγρια νιάτα” σου; Η Drew Barrymore έχει την απάντηση

Πώς μιλάς στα παιδιά σου για τα “άγρια νιάτα” σου; Η Drew Barrymore έχει την απάντηση

Μπορεί αυτή τη στιγμή να ζει μια ήσυχη, οικογενειακή ζωή ως single μαμά με τα δύο κορίτσια της, όμως τα παιδικά χρόνια της Barrymore μόνο ήσυχα δεν ήταν!

H Drew Barrymore έγινε παγκοσμίως γνωστή σε ηλικία μόλις 7 ετών, χάρη στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία ΕΤ. Αργότερα συμμετείχε σε πολλές ακόμα κινηματογραφικές παραγωγές, ως έφηβη, και αυτό την έβαλε πολύ νωρίς στον άγριο κόσμο του star system. Αλκοόλ και ναρκωτικά αποτέλεσαν για χρόνια μέρος της καθημερινότητάς της, μέχρι τα 13 που η μαμά της την έκλεισε σε κέντρο αποτοξίνωσης. Σήμερα η Barrymore την ευγνωμονεί!

Σε πάρτι το 1985. Φωτογραφία: Rex

Μιλώντας πρόσφατα στην ολόδική της πρωινή εκπομπή “Charlie’s Angels”, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρόνια αυτά και στο πώς θα τα παρουσιάσει στα παιδιά της. “Έχω γίνει από αυτές τις μαμάδες τις πολύ αγνές, τις πολύ τακτικές και καθώς πρέπει. Και λέω διαρκώς στις κόρες μου: Η αλήθεια είναι πως μια μέρα θα μάθετε πως δεν ήμουν πάντα έτσι και αυτό θα σας μπερδέψει πολύ.


Η Barrymore έχει δύο κορίτσια, ηλικίας 9 και 7 ετών. “Όταν θα αρχίσουν να βλέπουν φωτογραφίες μου σε… άγριες καταστάσεις, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο της τέχνης και της έκφρασης”, εξηγεί η ίδια.

Προετοιμάζεται, μάλιστα, για τη στιγμή που οι κόρες της θα της πουν: “Μαμά, κοίτα τι έκανες!”

Η Drew Barrymore στα 90s. Φωτογραφία: Pinterest

“Αυτό είναι ένα θέμα: Όταν είσαι μικρός, δεν σκέφτεσαι ότι μια μέρα θα γίνεις γονιός. Κανείς μας δεν λέει στην εφηβεία: Ωχ, αυτό είναι ένα ντοκουμέντο που μια μέρα θα έρθει στο φως. Δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι. Απλά ζούσα τη ζωή μου, προσπαθώντας να ανακαλύψω ποια είμαι.”

Και να σκεφτεί κανείς, ότι η Barrymore πέρασε την άγρια εφηβεία της σε μια εποχή που δεν υπήρχαν τα social media…

“Το αγαπημένο κεφάλαιο της ζωής μου”

Παρά τις δυσκολίες που θα προκύψουν στο μέλλον με δύο κορίτσια στην εφηβεία, η Barrymore λέει: “Αυτό τώρα είναι το αγαπημένο κεφάλαιο της ζωής μου. Το να είσαι γονιός είναι ό,τι πιο δύσκολο και προκλητικό και εξαντλητικό. Σε γεμίζει, όμως. Σου ανοίγει τα μάτια. Είναι μια απίστευτη εμπειρία.”

Η Drew Barrymore ήταν παντρεμένη από το 2012 έως το 2016 με τον ηθοποιό Will Kopelman, με τον οποίον απέκτησε τις Olive και Frankie.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ: Η αντίδραση ενός πατέρα όταν μαθαίνει ότι θα αποκτήσει… 5ο παιδί!

Τι ισχύει τελικά για το εθελοντικό πρόγραμμα αγκαλιάς για εγκαταλελειμμένα βρέφη στα ελληνικά νοσοκομεία

“Η 7χρονη Αναστασία με παρακίνησε να γίνω εθελόντρια δότρια μυελού των οστών”