Αρχική Νέα Πώς περιγράφει ο πατέρας της 3χρονης τον τραυματισμό της στο δάχτυλο εν πλω

Πώς περιγράφει ο πατέρας της 3χρονης τον τραυματισμό της στο δάχτυλο εν πλω

Η δημοσιοποίηση της είδησης ότι ένα 3χρονο κοριτσάκι χθες τραυματίστηκε σοβαρότατα εν πλω εντός του πλοίου "Φαιστός Παλάς" όπου ταξίδευε οικογενειακώς, όταν ακρωτηρίασε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού της χεριού καθώς έκλεισε από απροσεξία η πόρτα της καμπίνας του πλοίου συγκλόνισε και όλοι ευχηθήκαμε τα καλύτερα για την υγεία του καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση εν τέλει πραγματοποιήθηκε συγκόλληση του δακτύλου.

Με δηλώσεις του όμως ο πατέρας της 3χρονης ανατρέπει όλα όσα έγιναν γνωστά και περιγράφησαν εκτενώς από όλα τα ΜΜΕ καθώς ο ίδιος ο οποίος τυγχάνει και  Β' Μηχανικός του εν λόγω πλοίου ανέφερε τα εξής σε δηλώσεις του στο Cretalive.gr:

"Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω την αλήθεια. Η ώρα 12 το μεσημέρι και καθώς αποχωρούσαμε από την καμπίνα το παιδί μου από τη λαχτάρα να βγει έξω να πάει να παίξει έτρεξε από πίσω μου και όπως βγήκε δεν πρόλαβε και η πόρτα της έπιασε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού...

Εγώ βγήκα πρώτος από τη καμπίνα να ετοιμάσω το καρότσι για το δεύτερο παιδί μας και δεν πρόλαβα να δω ότι έτρεξε πίσω μου το παιδί και έτσι είχε σαν αποτέλεσμα να πιαστεί στη πόρτα το δαχτυλάκι της. Δεν υπάρχει ακρωτηριασμός του δάχτυλου του παιδιού απλά ένα κάταγμα και ένα τραύμα που του έγιναν 2 ράμματα. Εμείς κρίναμε να μεταβούμε στο καλύτερο δυνατόν νοσοκομείο που βρισκόταν στη περιοχή και αυτό δεν ήταν άλλο απο το metropolitan.

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω το παιδί έχει βγει από το νοσοκομείο και βρίσκεται σε ένα φιλικό μας σπίτι που παίζει με τις φιλενάδες της. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την εταιρεία Μινωικές γραμμές για την άμεση στήριξη της και να δηλώσω ότι καμιά ευθύνη φέρει η εταιρεία επίσης θέλω να ευχαριστήσω το νοσοκομείο metropolitan για τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστώ πολύ."


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.