Πριν την επιστροφή στο σχολείο επιστρέφουμε στο AVENUE και συναντάμε την Peppa και την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ!

Πριν την επιστροφή στο σχολείο επιστρέφουμε στο AVENUE και συναντάμε την Peppa και την ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ!

Τι ωραίες εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά μας στο εμπορικό κέντρο AVENUE λίγο πριν την επιστροφή τους σχολείο! Ο αγαπημένος μας προορισμός για shopping και διασκέδαση που νοιάζεται πάντα για την ψυχαγωγία των μικρών του επισκεπτών προσκάλεσε για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την πιο αγαπημένη τηλεοπτική ηρωίδα των παιδιών: Την Peppa! Στο πλευρό της και ο αδερφός της, ο George που έχει με τη σειρά του πολλά να μας μάθει…

Στο πλαίσιο των δημιουργικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων του AVENUE, η Peppa και ο George θα περιμένουν από τις 9/9 όλα τα μικρά παιδιά για να τα εκπαιδεύσουν πάνω σε θέματα περιβάλλοντος, διατροφής και σχέσεων με τους γύρω τους, μέσα από χαρούμενες και ευφάνταστες δραστηριότητες.

Η Οργάνωση Γη μαθαίνει στα παιδιά να αγαπούν το περιβάλλον

Οι εκπλήξεις του AVENUE δεν σταματούν εδώ, αφού από τις 12/9 θα βρίσκεται σε άλλο χώρο του εμπορικού κέντρου και η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ με την παιδαγωγική ομάδα του Κέντρου της Γης, η οποία θα παρουσιάσει ενδιαφέροντα θέματα για μικρά παιδιά με στόχο την ευαισθητοποίησή τους στην προστασία του περιβάλλοντος.  Η Οργάνωση Γη προσφέρει Βιωματική, Μη Τυπική Εκπαίδευση, για τη βιώσιμη ανάπτυξη στα αστικά κέντρα και θα δείξει στους μικρούς μας επισκέπτες:

  • πώς τα υπολείμματα των τροφών μας αποτελούν ένα μικρό οικολογικό θησαυρό για τη γονιμότητα του εδάφους.
  • τη σημασία του φυσικού περιβάλλοντος και θα κατανοήσουν τη σημασία του αστικού πρασίνου στις γειτονιές των πόλεων, θα μελετήσουν και θα φυτέψουν σε βιοδιασπώμενα γλαστράκι.
  • θα μάθουν μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, την ποικιλία, τα χαρακτηριστικά των σπόρων και τη σημασία της διαφύλαξής τους για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας.
  • θα μάθουν πώς παλιά σκεύη, ρούχα ή άχρηστα αντικείμενα που τα θεωρούμε σκουπίδια, μπορούν να μεταμορφωθούν σε πρωτότυπα αντικείμενα μέσα από τη δημιουργικότητα των παιδιών.

    Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ:

Στο Avenue και για τις back-to-school αγορές μας!

Φυσικά, στο AVENUE θα βρούμε όπως πάντα και τη μεγαλύτερη ποικιλία σχολικών, ώστε να ολοκληρώσουμε εύκολα και στις καλύτερες τιμές τις απαραίτητες back-to-school αγορές μα! Ρούχα, τσάντες, γραφική ύλη και ότι χρειαστεί για τη νέα σχολική χρονιά, για κάθε ανάγκη και κάθε βαλάντιο.