Προφυλακιστέος ο 62χρονος φιλόλογος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου – Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του

Προφυλακιστέος τελικά κρίθηκε, μετά την χθεσινή απολογία του στον ανακριτή, ο 62χρονος φιλόλογος από το Περιστέρι, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου αγοριού μέσα στο σπίτι του.

Ο  άνδρας που διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του παιδιού και είχε και μακρινή συγγένεια μαζί τους, κατηγορείται για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού. Να θυμήθησουμε, ότι σύμφωνα με την καταγγελία του παιδιού, ο άνδρας το κακοποιούσε από τα 8 του χρόνια.

Μάλιστα, τις τελευταίες φορές παρόντα κατά την κακοποίηση ήταν και άλλα άτομα.

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 15χρονο γιατί μίλησε τώρα αυτός τους αποκάλυψε ότι ο 62χρονος καθηγητής τον ξυλοκοπούσε απειλώντας τον να μην του ξεφύγει τίποτα στους γονείς του.

Όπως είπαν οι ίδιοι οι γονείς του παιδιού στο MEGA: «Μιλήσαμε με τον γιο μας και του εκμαιεύσαμε την αλήθεια. Καταλάβαμε ότι κάτι έχει. Ήταν φοβισμένος και δεν μιλούσε. Μας είπε τι γινόταν όλα αυτά τα χρόνια. Μας είπε ότι την τελευταία φορά που πήγε στο σπίτι του ήταν και αλλά δυο με τρία άτομα αλλά δεν μας είπε αν του έκαναν και αυτοί κάτι.»

πηγή: Ζούγκλα / Φωτογραφία: Φωτογραφία Χάρης Γκίκας

Πάντως, γείτονες του καθηγητή αποκαλύπτουν, ότι τους τελευταίους δύο μήνες είχαν δει διαπληκτισμούς μεταξύ των γονιών του παιδιού και τον καθηγητή.

Από την άλλη, οι συνάδελφοί του δηλώνουν σοκαρισμένοι και αδυνατούν να πιστέψουν τι μπορεί να έκανε ο άνθρωπος με τον οποίον συναναστρέφονταν καθημερινά: «Ότι έχουμε αιφνιδιαστεί όλοι, έχουμε αιφνιδιαστεί γιατί δεν είχαμε ποτέ εμείς κάποιο τέτοιο δείγμα από τον συγκεκριμένο τον συνάδελφο, και μάλιστα θα επέβαλε και τα χαρτιά του τώρα για συνταξιοδότηση. Όλοι έχουν εκπλαγεί απόλυτα, δηλαδή οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι. Δεν είχαν ποτέ τέτοια δείγματα».

Στους αστυνομικούς ο 62χρονος φιλόλογος δεν είπε το παραμικρό ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όσα βρήκαν στον υπολογιστή, στο κινητό αλλά και στις σημειώσεις του, είναι αρκετά ώστε να στοιχειοθετήσουν την υπόθεση εναντίον του.