Αρχική InfoMommy Νέα ΠΡΟΣΟΧΗ! Λίβας σε όλη τη χώρα αύριο - Πολύ μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λίβας σε όλη τη χώρα αύριο - Πολύ μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου  με ανακοίνωσή του προειδοποιεί για κύμα λίβα, που  αύριο,Τετάρτη, θα σαρώσει τη χώρα, αυξάνοντας κατακόρυφα  την επικινδυνότητα για πυρκαγιά.

Ειδικότερα αναφέρει πως σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια της Τετάρτης πολύ θερμοί και ιδιαίτερα ξηροί δυτικοί - νοτιοδυτικοί άνεμοι σε αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής χώρας.

Σε αυτές τις περιοχές υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4)

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται στις περιοχές της Χαλκιδικής Λάρισας, Μαγνησίας, Σποράδες, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοιας και Αττικής σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.