Ριγανοκεφτεδάκια

Ελάτε να φτιάξουμε μια διαφορετική συνταγή για  κεφτεδάκια που θα αποτελέσουν ένα νόστιμο και γρήγορο ορεκτικό για κάθε περίσταση αλλά και για το ταπεράκι του μαθητή στο ολοήμερο!

Υλικά

1 κιλό πατάτες
40 γραμμάρια ρίγανη
70 γραμμάρια μαϊντανός
6 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 αυγά
200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
αλεύρι
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και τις βάζουμε σε μία λεκάνη. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες.

Προσθέτουμε τη ρίγανη, τα αβγά, το αλατοπίπερο και το τριμμένο ψωμί για να σφίξουν οι κεφτέδες.

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε, τους κουνάμε λίγο στο κόσκινο να φύγει το πολύ αλεύρι και να μη μας χαλάσει το λάδι, τους τηγανίζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.

Διαβάστε επίσης:

Απολαμβάνουμε αγαπημένες ταινίες της Disney στο 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας (από 28/9)

Απολαμβάνουμε βουτιές με τα μικρά μας στο Σεράφειο κολυμβητήριο – Κλείστε θέση στο πρόγραμμα baby swimming

Ο αθλητισμός είναι το καλύτερο δώρο για την καθημερινότητα των παιδιών καθώς γυμνάζουν σώμα αλλά και…πνεύμα!