Ρούλα Πισπιρίγκου: “Ο Μάνος Δασκαλάκης χύνει «κροκοδείλια δάκρυα» για να φανεί «άγιος»” (video)

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε την Κυριακή στον ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Οι νέες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά του Μάνου Δασκαλάκη

Εν αναμονή της μεταγωγής της την Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της Τζωρτζίνας, μέσω της χορήγησης κεταμίνης, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστρεψε τα βέλη της προς τον σύζυγο της και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, απαντώντας στις δηλώσεις που εκείνος έκανε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση.

Όπως δήλωσε, «θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», βάζοντας στο κάδρο τον πατέρα των τριών κοριτσιών, που δήλωσε πως θα στηρίξει την κατηγορία εναντίον της συζύγου του.

Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: «Θέλω να μάθω από πού προμηθεύθηκε την κεταμίνη»

«Θέλω να μάθω από πού προμηθεύθηκε την κεταμίνη» δηλώνει για την Ρούλα Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ».

Σε πρώτο βίντεο της συνέντευξής του που δημοσιεύτηκε ο Δασκαλάκης δεν αναφέρει ποτέ ονομαστικά την Πισπιρίγκου και συγκινησιακά φορτισμένος αναφέρει ότι «δεν έχω να κρύψω κάτι δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου… Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια δεν έχω κανένα άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή».

Ερωτηθείς πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα απάντησε πως η θέση του είναι «ξεκάθαρη». Χωρίς να πει το όνομά της, λέει «ποτέ δεν περίμενε να φτάσει αυτή η στιγμή».

Στην αναφορά του δημοσιογράφου ότι ενδεχομένως να εκβιάζεται από την Πισπιρίγκου απαντά: «Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη. Από πού προμηθεύθηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε, τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά». 

Διαβάστε επίσης:

«Με κοιτάνε με το βλέμμα το ηλίθιο»: Ντοκουμέντο σοκ με τη Ρούλα στο Καραμανδάνειο

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κράτα θεέ μου τον παράδεισο δροσερό, θα έρθουν τα παιδιά να παίξουν»

Σπάει τη σιωπή του ο Μάνος Δασκαλάκης: «Θέλω την αλήθεια για τα παιδιά μου» (vid)