Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι γιατροί στο Ρίο την είχαν υποψιαστεί – Η προειδοποίηση που θα έσωζε την Τζωρτζίνα

Μια νέα αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έρχεται στο φως, σχετικά με τη συμπεριφορά της κατά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο του Ρίου.

Φαίνεται πως αρκετοί την είχαν υποψιαστεί, καθώς σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπήρξε επικοινωνία – προειδοποίηση από το νοσοκομείο του Ρίου προς το νοσοκομείο Παίδων ότι κάτι περίεργο υπάρχει στη συμπεριφορά της μητέρας.

Όπως αναφέρει το Mega, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” σχετικά με τα περίεργα επεισόδια που είχε εμφανίσει η 9χρονη.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές ήταν οι κινήσεις της που είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους. Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

Η προειδοποίηση που θα έσωζε την Τζωρτζίνα

Τελικά δεν υπήρξε επιτήρηση της Τζωρτζίνας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων να λένε πως δεν ήταν δυνατόν να της βάλουν φρουρούς ή να υπάρχει συνεχόμενη παρουσία γιατρών και νοσηλευτών στο δωμάτιο που βρισκόταν η 9χρονη.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε πλάκα και αποκαλούσε… Αϊνστάιν την 33χρονη πριν εκείνη συλληφθεί.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφίες ντοκουμέντα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της

O 27 ημερών Ιωάννης-Ιάκωβος Μπενίσης έλαβε τη σωτήρια θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία!

Nένα Χρονοπούλου: “Δεν ντραπήκαμε ποτέ για τον Χρήστο, δεν τον κρύψαμε. Είναι το παρεάκι μας”