Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια "Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα": Δηλώστε συμμετοχή στο φιλανθρωπικό Education Cafe της Σχολής Χατζήβεη (9/12)

"Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα": Δηλώστε συμμετοχή στο φιλανθρωπικό Education Cafe της Σχολής Χατζήβεη (9/12)

Η Σχολή Χατζήβεη διοργανώνει στο σχολείο φιλανθρωπικό Education Cafe που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα και θα έχει διάρκεια 100 λεπτά. Το θέμα του Cafe θα είναι: "Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα: Γιορτινές Μπουκίτσες Δημιουργικής Σκέψης" με εμπνευστή και συντονιστή τον Δημήτρη Γραμμένο, Κύριο Ερευνητή ΙΠ-ΙΤΕ.

Λίγα λόγια τα "Σκεψεδάκια Χριστουγεννιάτικα"

Τα Σκεψεδάκια είναι ένα βιωματικό εργαστήριο-παράσταση δημιουργικής σκέψης κατάλληλο για πολυπληθές κοινό, για παιδιά από Γ' Δημοτικού και πάνω καθώς και ενήλικους γονείς και εκπαιδευτικούς. Η θεματολογία του εργαστηρίου θα είναι σχετική με τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά (έθιμα, γλυκά, δώρα, κάρτες, Άγιος Βασίλης, κ.λπ.) και θα περιλαμβάνει 14 δημιουργικές δραστηριότητες με πολύ απλά υλικά. Θα πούμε Γλυκόλογα, αλλά και Πικρόλογα, θα φτιάξουμε Ξεγέλατα, Γιορτόσημα και Όπλα της Αγάπης, θα κάνουμε Γλυκοκύκλωση και Ευχές Υγείας και πολλά άλλα ακόμα.

Οικονομική Συμμετοχή: 5 ευρώ/άτομο.
Τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η δήλωση συμμετοχής θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δηλώστε τη Συμμετοχή σας για να περάσουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δημιουργικό απόγευμα!

Σχολή Χατζήβεη

Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια

2102511371


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.