Αρχική Νέα Αισχρό bullying στο Ρέθυμνο: Χτυπούν και αποκαλούν μαθητή "Τουρκάκι"

Αισχρό bullying στο Ρέθυμνο: Χτυπούν και αποκαλούν μαθητή "Τουρκάκι"

Μια ιστορία που προκαλεί έντονο προβληματισμό για τα παιδιά και την κοινωνία μας έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες και αφορά, δυστυχώς, στην καθημερινότητα ενός μικρού παιδιού στο σχολείο.

Θύμα σχολικού εκφοβισμού έχει πέσει ένας μαθητής Δημοτικού εδώ και καιρό στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να αρνείται πλέον να πηγαίνει στο σχολείο του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του ekriti.gr, τη φρίκη του bullying, ζει ένας ανήλικος μαθητής στο Ρέθυμνο, ο οποίος μάλιστα είχε αποκρύψει από την οικογένειά του τα όσα υπέφερε, επειδή η μητέρα του είναι από την Τουρκία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το… εφιαλτικό σκηνικό λαμβάνει χώρα σε χωριό του Ρεθύμνου, όπου το αγόρι ζει με την οικογένειά του.

Το χωριό έχει «αγκαλιάσει» την μητέρα του, που μάλιστα έχει βαφτιστεί χριστιανή, όμως κάποια παιδιά δεν είχαν την ίδια διάθεση απέναντι στο παιδί της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σελίδας neakriti.gr.

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, οι συνομήλικοι του παιδιού και ένας μαθητής Γυμνασίου, ξυλοφόρτωσαν το παιδί, το κλωτσούσαν, του πετούσαν δυναμιτάκια, το αποκαλούσαν «τουρκάκι» και δε δίστασαν να καταγράψουν τα όσα έκαναν σε κινητό τηλέφωνο!

Δεν πηγαίνει στο σχολείο το παιδί

Το παιδί δεν πηγαίνει στο σχολείο εδώ και έναν μήνα περίπου λόγω του εκφοβισμού που έχει υποστεί.

Εξειδικευμένος πανεπιστημιακός ψυχολόγος παρακολουθεί το παιδί, που ποτέ δεν εκμυστηρεύτηκε το παραμικρό, με την υπόθεση να έρχεται στο φως, όταν πια τα σημάδια της κακοποίησης έγιναν ορατά και στο σώμα του παιδιού από τους έντρομους γονείς του.

Οι γονείς με τα έγγραφα των ειδικών και του νοσοκομείου και με σχετικό φωτογραφικό υλικό θα απευθυνθούν στη δικαιοσύνη για να μπει τέλος σε αυτή την υπόθεση εκφοβισμού, προτού είναι και πάλι αργά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.