«Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δίκη μου»: Τα πρώτα λόγια της Δανάης Μιχαλάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

δανάη μιχαλάκη

Και η οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο που μοιράστηκε η ηθοποιός.

Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς και πλέουν ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, πριν λίγες ημέρες.

Λίγες μέρες μετά το ευχάριστο γεγονός, η νέα μανούλα μοιράστηκε την πρώτη κοινή φωτογραφία της οικογένειας από την αποχώρησή τους από το μαιευτήριο και τη συνόδευσε με μια συγκινητική λεζάντα, όπου απευθύνεται στην κόρη της και τον άντρα της.

Η ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη 

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσυ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου:Γιώργο μου.Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου.Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οί δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς».

Αντίστοιχα και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Όταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική. Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κατι βαθύτερο. Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλινομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφια του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου».

Διαβάστε επίσης: 

«Σε ευχαριστώ καρδια μου που μου έκανες την τιμή να ακούσω να με φωνάζουν μαμά»: Ο διάλογος της Κλέλιας Ρένεση με την κόρη της

«Η απώλειά σου, μου έχει ξεσκίσει τα σωθικά»: Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία της