Στιγμές τρόμου για μητέρα και το 13χρονο παιδί της στα Μελίσσια (video)

Σκηνή από ταινία τρόμου θα μπορούσαν να θυμίζουν τα όσα έζησαν μία μητέρα και ο 13χρονος γιος της στα Μελίσσια.

Η μητέρα και ο γιος της κινούνταν σε έναν δρόμο στα Μελίσσια, όταν το αυτοκίνητό τους σταμάτησαν άντρες, οι οποίοι με την άσκηση βίας τους έβγαλαν από αυτό και τους εγκατέλειψαν.

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη

Η 50χρονη μητέρα, Λαρίσα Τ., κινούνταν σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους στα Μελίσσια, όταν έπεσε θύμα ενέδρας από κακοποιούς που έφευγαν από διάρρηξη σε σπίτι. Έκανε ό,τι μπορούσε για να μην της πάρουν το αυτοκίνητο αλλά μάταια. Οι ληστές έφτασαν στο σημείο να ασκήσουν βία ακόμα και στο ανήλικο παιδί της.

Οι ληστές ήθελαν το αυτοκίνητο της Λαρίσα, για να φύγουν από την περιοχή, καθώς το δικό τους όχημα, με το οποίο είχαν κάνει διάρρηξη σε σπίτι, είχε διαλυθεί στιγμές νωρίτερα, από λάθος χειρισμό του οδηγού.

Στο αυτοκίνητό τους οι ληστές είχαν τα κλοπιμαία από σπίτι στην Πεντέλη, όπου είχαν εισβάλει λίγο πιο πριν, ενώ όπως αποκάλυψε στην κάμερα του Open το θύμα της διάρρηξης «οι ληστές έκλεψαν ακόμη και τα βάζο με το μέλι».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες αποτελούν μέλη συμμορίας με έδρα τη δυτική Αττική, όπου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο της 50χρονης Λαρίσα.

Δείτε το video του OpenTv