Τα σπιτικά νάτσος είναι ένας απλός τρόπος για να φάνε τα παιδιά κρυμμένα λαχανικά και να αξιοποιήσετε κιμά ή κρέας που έχει περισσέψει.
Σήμερα μπορούν πανεύκολα να δημιουργήσουν το δικό τους πιάτο με σπιτικά νάτσος. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό για διασκέδαση, περιμένετε μέχρι να τα δοκιμάσετε!
Σπιτικά νάτσος
Υλικά για 2 μερίδες
150 γρ μοσχαρίσιο κιμά μαγειρεμένο ή κρέας, κομμένο σε μπουκιές
2-3 Αραβικές πίτες
3-4 κ.σ. βραστά φασόλια μαυρομάτικα
1 φλιτζάνι ντομάτες, ψιλοκομμένες
μαύρες ελιές, στραγγισμένες και κομμένες σε φέτες
1/2 φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα σκέτα ή ανάμικτα με άλλα λαχανικά όπως χρωματιστές πιπεριές σε κύβους, αβοκάντο, αγγούρι ή καλαμπόκι
1 φλιτζάνι σάλτσα τυριού τσένταρ
Εκτέλεση
Ψήνουμε στο γκριλ για λίγα λεπτά τις αραβικές πίτες ώσπου να γίνουν τραγανές. Τις σπάμε σε ένα φαρδύ χαμηλό σκεύος ή τις μοιράζουμε σε πιάτα.
Μοιράζουμε από πάνω τα λαχανικά, κατόπιν τον κιμά ή το κρέας και τέλος περιχύνουμε με το τυρί.
Απολαμβάνουμε!