Στο e-shop της Φλόγας βρήκαμε τα πιο ωραία γούρια και δωράκια για να χαρίσουμε τα φετινά Χριστούγεννα!

Το γεγονός, ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε πολλά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα τα φετινά Χριστούγεννα δεν σημαίνει, ότι δεν θα τους εκδηλώσουμε την αγάπη μας με όμορφα δωράκια! Μιλώντας δε για αγάπη, ας φροντίσουμε τα δώρα αυτά να χαρίσουν αγάπη όχι μόνο στους παραλήπτες, αλλά και σε ανθρώπους που την έχουν απόλυτη ανάγκη, όπως είναι τα παιδιά της Φλόγας, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

Πριν σπεύσετε, λοιπόν, να αγοράσετε τα δώρα σας από οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα, επισκεφθείτε το e-shop της Φλόγας και δείτε πόσο όμορφα γούρια και άλλα δωράκια διαθέτει, τα οποία έχουν πραγματικό νόημα και αξία, καθώς πολλά από αυτά προέρχονται από γονείς που έχουν χάσει τα παιδάκια τους και ελπίζουν με αυτόν τον τρόπο να ανακουφίσουν τον πόνο άλλων οικογενειών.

Όπως η μαμά Ματίνα Κυριάκου, ιδρύτριας της ομάδας «Θα ξαναβγεί ο Ήλιος. Αλέξανδρος» και εκπρόσωπος της Φλόγας για την περιοχή της Εύβοιας, η οποία έχασε το παιδί της από καρκίνο τον Δεκέμβριο του 2017 και από τότε τιμά κάθε χρόνο τη μνήμη του με έναν ξεχωριστό τρόπο. Μέχρι πέρσι, ταξίδευε στα ογκολογικά νοσοκομεία όλης της χώρας, μοιράζοντας στους μικρούς ασθενείς δώρα (μια χρονιά βρέθηκε και στο Infokids.gr στο πλευρό της). Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών έφτιαξε ένα υπέροχο γούρι, με το αλογάκι-σύμβολο του παράσημου του Αλέξανδρου, το οποίο πουλά μέσω του e-shop της Φλόγας (φωτο πάνω) και που μπορείτε να αγοράσετε από εδώ.

Στο e-shop της Φλόγας, ωστόσο, θα βρείτε πολλές ακόμα όμορφες προτάσεις δώρων, κάποιες εκ των οποίων μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Γούρι 2021 – Καραβάκι σε βάση, τιμή: 6 ευρώ

Αρωματικά σαπούνια, τιμή: 10 ευρώ.

Πράσινο αρωματικό κερί, τιμή: 8 ευρώ.

Ξύλινος Άγιος Βασίλης, τιμή: 5 ευρώ.

Επίχρυσο γούρι 2021, καρδιά με αλυσίδα, τιμή: 20 ευρώ.

Γούρι 2021, Χρυσό Αλογάκι, τιμή: 8 ευρώ.