“Στο τέλος θα πει πως την έπνιξε η Τζωρτζίνα” – Αποκαλύψεις “φωτιά” για τον ασφυκτικό θάνατο της Ίριδας

Πάτρα: Πώς το πανάκι οδηγεί στον θάνατο της Ίριδας -Το έγγραφο που περιέγραφε το εύρημα (εικόνα)

“Μην μας πει στο τέλος πως την Ίριδα την έπνιξε η Τζωρτζίνα. Μπορεί να το ακούσουμε κι αυτό”, είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον ασφυκτικό θάνατο.

Ειδικότερα, ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στον παραπάνω ακραίο ισχυρισμό, μιλώντας στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” για τις συνθήκες θανάτου του μωρού της οικογένειας Δασκαλάκη, της Ίριδας, αλλά και για τις ώρες που έχουν αναφέρει στις καταθέσεις τους οι εμπλεκόμενοι εκείνο το μοιραίο πρωινό.

Το πανάκι της Ίριδας δεν συμπεριλήφθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση της Αγγελικής Τσιόλα

Σε μια σειρά σημαντικών αποκαλύψεων για την υπόθεση προχώρησε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μέσω της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα στο STAR. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων η Ρούλα, ο Μάνος και η Δήμητρα ήταν παρόντες όταν βρέθηκε το πανάκι της Ίριδας ενώ ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι το πανάκι της Ίριδας δεν συμπεριλήφθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση της Αγγελικής Τσιόλα.

Στ. Μπαλάσκας: Να ξέρει κάποιος και να μην μιλά είναι ποινικό αδίκημα

Tην ίδια ώρα ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας υπενθύμισε ότι «εικάζεται ότι ενδεχομένως υπήρχαν κάποια πρόσωπα που ήξεραν τι είχε γίνει, δεν το ανέφεραν στις αρχές και έτσι χάσαμε το δεύτερο και το τρίτο παιδί».

Τόνισε μάλιστα ότι  «’Εχουμε να κάνουμε με τριπλή δολοφονία ανηλίκων παιδιών και το ένα μάλιστα μωρό. Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Να ξέρει κάποιος και να μη μιλά είναι κι αυτό παράβαση του ποινικού κώδικα».

Διαβάστε επίσης:

«Ουπς 2… Ο Νώε ξαναέφυγε»: Μία ξεκαρδιστική ταινία για όλη την οικογένεια

Ιωάννα-Μαρία Γκέρτσου: Η τύφλωση στη θερμοκοιτίδα, η ψυχολογία στο Παίδων και οι σκύλοι-οδηγοί που κάνουν τον κόσμο καλύτερο

Γιατί πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί με το λάστιχο της βεράντας στον καύσωνα (video)