«Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό»: Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια σε νέες περιπέτειες στη μεγάλη οθόνη (30/3)

Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια εμφανίζονται στην πρώτη αποκλειστικά κινουμένων σχεδίων ταινία, βασισμένη στο κλασικό έργο του δημιουργού τους Peyo, για να περιπλανηθούν σε ολοκαίνουργιους κόσμους και να βρουν αναπάντεχους συμμάχους που θα τους αλλάξουν τη ζωή για πάντα.

Σπαρταριστά αστεία, συναρπαστική και γεμάτη μηνύματα, η ταινία είναι ένα απολαυστικό ταξίδι για τους μεγάλους, που θα συγκινηθούν με τις αναφορές στην κουλτούρα των Στρουμφ, αλλά και για τους μικρούς που θα παρασυρθούν από την ανεπιτήδευτη και αξιαγάπητη φύση των κατοίκων του Στρουμφοχωριού και όχι μόνο.

Σύνοψη:

Σ’ αυτή τη νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη, σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο – γεμάτο μαγικά πλάσματα – Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτο δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοϊστορία.

Διάρκεια: 99 λεπτά

30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D
Μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους

Τα στρουμφάκια

Στρουμφίτα
Έχει ζήσει στο Στρουμφοχωριό όλη τη ζωή της. Τα ίδια 99 αγόρια κάθε μέρα… Αλλά τώρα, μαζί με τους κολλητούς της, θα βρεθεί εκεί που δεν έχει ξαναπάει κανένα Στρουμφ. Θα διασχίσει το Απαγορευμένο Δάσος για να βρει το Χαμένο Χωριό και να αποκαλύψουν το μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία των Στρουμφ. Θα είναι η περιπέτεια της ζωής της!

Τα στρουμφάκια 2

Προκόπης
Είναι αυτός που πάει στο γυμναστήριο δύο φορές τη μέρα και το λέει με κάθε ευκαιρία. Αλλά πάνω που νομίζεις ότι είναι σκληροτράχηλος, σου αποδεικνύει ότι έχει τρυφερή καρδιά.

Τα στρουμφάκια - Το χαμένο χωριό

Σπιρτούλης
Όλοι ξέρουν τον Σπιρτούλη. Είναι ο ορισμός του διαβασμένου, χωρίς καμία κοινωνική δεξιότητα. Αλλά δεν πειράζει! Οι φίλοι του ξέρουν πόσο σημαντικοί είναι γι αυτόν και του το ανταποδίδουν. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν υπάρχει Στρουμφ με καλύτερες ιδέες για να λυθεί το όποιο πρόβλημα.

Τα στρουμφάκια 3D

Σκουντούφλης
Βάζει την κάρδιά του σε ό,τι κάνει, αλλά την ίδια στιγμή βάζει και τρικλοποδιές στον ίδιο του τον εαυτό. Είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, ακόμα κι αν θα ήταν καλύτερο να μείνει σπίτι του. Ευτυχώς, οι καλές του προθέσεις και η αφέλεια του κάνουν την αναστάτωση που προκαλεί να συγχωρείται και στο τέλος τους εντυπωσιάζει όλους!