Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Summer Camp 2017: Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν ένα καλοκαίρι γεμάτο χορό στη Θοδωρής Πανάς /Σχολή Χορού Αθηνών

Summer Camp 2017: Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν ένα καλοκαίρι γεμάτο χορό στη Θοδωρής Πανάς /Σχολή Χορού Αθηνών

Για 2η συνεχή χρονιά η Θοδωρής Πανάς / Σχολή Χορού Αθηνών διοργανώνει το Summerdancing 2017, μια 20ήμερη καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά μας. Από την 3η έως και την 21η Ιουλίου παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης δραστηριοτήτων από τις 09:00 έως τις 16:00 .

Παιδιά 4-6 ετών
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Δημιουργικό Χορό, Free Ballet, Θεατρικό Παιχνίδι, Εικαστικά και κατασκευές από τα χεράκια των παιδιών μας.
Στόχος μας είναι, μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν, να εκφραστούν ελεύθερα και χαρούμενα, να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο της τέχνης.

Παιδιά 7-11 ετών
Ένα πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει Σύγχρονο Χορό, Breakdance, Θεατρικό Παιχνίδι, Free Ballet, Hip Hop, Latin Bollywood και Παραδοσιακούς Χορούς.

Έφηβοι και Ενήλικες
Για τους έφηβους και ενήλικες, η Σχολή μας προτείνει ένα 20ήμερο απογευματινό SUMMERDANCING 2017 που αποτελείται από Μπαλέτο, Σύγχρονο Χορό, Body Art, Free Jazz, Barre a terre power, και Express yourself.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε ν’ απευθυνθείτε στη Γραμματεία της Σχολής στο τηλέφωνο 2105158735

Θοδωρής Πανάς /Σχολή Χορού Αθηνών

Μαραθωνομάχων 51
10441 Ακαδημία Πλάτωνος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.