Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Summer Camp 2017: Φέτος οι Ιχθείς φέρνουν το Survivor για τους λιλιπούτειους φίλους τους στην Επανωμή

Summer Camp 2017: Φέτος οι Ιχθείς φέρνουν το Survivor για τους λιλιπούτειους φίλους τους στην Επανωμή

Το πιο σούπερ, καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλοπαιδείας, επανέρχεται ακόμη πιο δυναμικά για παιδιά 4 ετών και άνω (χωρίς γονείς), ΠΑΝΤΑ με κύρια εφόδια την ασφάλεια, την εν -συναίσθηση και την ψυχαγωγία!

Σε ένα υπέροχο beach bar στον Ποταμό Επανωμής – ιδιαίτερα kids – friendly – το Carousel, θα περάσουμε μαζί με τα πιτσιρίκια μας, από 19 Ιουνίου κι όλο τον Ιούλιο! Καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, τα παιδιά θα παραλαμβάνονται το πρωί (χωρίς γονείς), από κεντρικά σημεία της πόλης. Όλοι μαζί θα πηγαίνουμε στη θάλασσα για παιχνίδι εντός κι εκτός νερού και το μεσημέρι θα επιστρέφουμε φαγωμένοι, στεγνοί, και γεμάτοι χαρά – αλλά λίγο κουρασμένοι – στον τόπο παραλαβής.
Το πρόγραμμα ξεκινάει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Ιουλίου, ενώ περιλαμβάνει μεταφορά, δημιουργική απασχόληση – ψυχαγωγία – άσκηση, κολύμβηση στη θάλασσα και φαγητό.

Χωρίζεται σε 3 περιόδους δύο εβδομάδων:

Α’ περίοδος: 19/6/17 - 30/6/17
Β’ περίοδος: 3/7/17 - 14/7/17
Γ’ περίοδος: 17/7/17 - 28/7/17

*Οι θέσεις είναι Περιορισμένες.

*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 10 ετών. Φυσικά οι γονείς μικρότερων παιδιών είναι ευπρόσδεκτοι να έρχονται μαζί με τα ψαράκια μας, ότι ώρα θέλουν κι όποτε θέλουν για καφεδάκι, θάλασσα και παρέα!

Να έχουμε ένα υπέροχο, γεμάτο αθλητικές εμπειρίες καλοκαίρι!!!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ:

https://goo.gl/forms/0z0Pfz8rjK7RZd5L2

Ιχθείς Aqua Club
Καλαμαριά, Μιαούλη 18
Πανόραμα, Άγιος Λουκάς
Κέντρο, Εγνατία Palace
Α.Γιάννης, Aqua Forum
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
6955 066 413 - 6989 66 57 57


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter