Αρχική Infokids Υγεία Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να κάνετε τσουλήθρα μαζί με το παιδί σας

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να κάνετε τσουλήθρα μαζί με το παιδί σας

Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε την παιδική χαρά με το παιδί σας και εκείνο σας ζητήσει να το ανεβάσετε στη τσουλήθρα, μην διανοηθείτε να το πάρετε αγκαλιά και να κάνετε μαζί τσουλήθρα ως συνήθως.

Ναι, σωστά διαβάσετε αυτή η αθώα συνήθεια που έχουμε όλοι οι γονείς όταν τα παιδιά μας είναι μικρά και θέλουν να ανέβουν στη τσουλήθρα αλλά φοβόμαστε μήπως πέσουν και χτυπήσουν κρύβει πολλούς κινδύνους.

Αν έχετε αμφιβολίες για αυτό που σας λέμε δεν έχετε παρά να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας και να διαβάσετε τι ακριβώς συνέβη στην Katie Dickman όταν η μόλις 18 μηνών κορούλα της Hannah, της ζήτησε επίμονα να ανέβει στη τσουλήθρα.

Πράγματι, η Katie δεν χάλασε το χατίρι στη μικρή, την πήρε αγκαλιά και ανέβηκαν μαζί στη τσουλήθρα. Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και είχε ξεκινήσει η κατάβαση, το ποδαράκι της μικρής πιάστηκε στο πλάι της τσουλήθρας χωρίς όμως η μαμά να το αντιληφθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.