Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Summer Camp 2017: Το καλοκαίρι των παιδιών ξεκινά με όμορφες δραστηριότητες στο Αερικό

Summer Camp 2017: Το καλοκαίρι των παιδιών ξεκινά με όμορφες δραστηριότητες στο Αερικό

Το Αερικό προσκαλεί τους λιλιπούτειους φίλους του ηλικίας 4 έως 12 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στο καλοκαιρινών πρόγραμμα δραστηριοτήτων που ξεκινά από τις 19 Ιουνίου από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Το Σπίτι του Αερικού είναι ζεστό, φιλικό και οικογενειακό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δράσεις τους συμμετέχοντας μια, δύο ή και τις τρεις εβδομάδες! Εάν επιλέξετε να βρίσκεστε μαζί μας δύο ή τρεις εβδομάδες, είστε αδερφάκια ή παρεούλα άνω των τριών ατόμων, το Αερικό θα σας προσφέρει έκπτωση στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα. Υπάρχει, επίσης, και η δυνατότητα συμμετοχής μεμονωμένων ημερών, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν κενές θέσεις.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων διαμορφώνεται ως εξής:

Εικαστικά Εργαστήρια:🎨 Ζωγραφική, κολλάζ, διαφορετικές τεχνοτροπίες και υλικά και πολλά άλλα στον καμβά μας!

Κατασκευές:🎁 Χρησιμοποιούμε παλιά και ανακυκλώσιμα αντικείμενα για να δημιουργήσουμε μοναδικές κατασκευές. Παίζουμε με Lego και εξερευνούμε τις κατασκευαστικές/μηχανολογικές μας ανησυχίες μέσα από ειδικά και πρωτότυπα παιχνίδια!

Μουσικοκινητικές Δραστηριότητες:🎵Μουσικά όργανα, ρυθμός, τραγούδι, κίνηση, φαντασία και δημιουργικότητα μας περιμένουν για να αναπτύξουμε τα μελωδικά μας ταλέντα!

Θεατρικό παιχνίδι:🎭 Δραματοποιούμε, μεταμφιεζόμαστε, παίζουμε ρόλους, ανακαλύπτουμε ήρωες και μαγικές τοποθεσίες.

Παιδική Γιόγκα:Ενισχύουμε τη φυσική μας κατάσταση και την ελαστικότητα του σώματος, μαθαίνουμε πώς να αναπνέουμε, καλλιεργούμε την ηρεμία και αποβάλλουμε το άγχος.

Κηπουρική:🌻 Ο μικρός Κήπος του Αερικού μας περιμένει για να σκαλίσουμε το χώμα, να φυτέψουμε, να γνωρίσουμε λουλούδια, δέντρα και βότανα. Ταυτόχρονα μιλάμε και μαθαίνουμε για το περιβάλλον και τα φυσικά φαινόμενα!

Πολιτιστικά και Διαπολιτιστικά ταξίδια: Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και τον Κόσμο μέσα από τη γεωγραφία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τις τέχνες! Το Αερικό θα έχει και μια συνεργασία έκπληξη με έναν παιδαγωγό του εξωτερικού που θα πραγματοποιήσει διάφορες δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σχετικές με τη χώρα του, όπως τραγούδια, παιχνίδια, ήθη, έθιμα, φαγητά, ρούχα κτλ.

Πειράματα:⚗️Μπαίνουμε στον κόσμο της Φυσικής και ανακαλύπτουμε μέσα από εύκολα πειράματα πώς λειτουργεί ο κόσμος μας. Για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Ομαδικά παιχνίδια:🎈 Αναπτύσσουμε τη συνεργασία, την ομαδικότητα, την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία μέσα από ομαδικές δραστηριότητες. Διασκεδάζουμε και συμμετέχουμε χωρίς νικητές και ηττημένους!

Επιτραπέζια: Κατασκευάζουμε τα δικά μας επιτραπέζια ή χρησιμοποιούμε τα επιτραπέζια του Αερικού για να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε με τους φίλους μας. Ακολουθούμε τους κανόνες ή δημιουργούμε τους δικούς μας!

Αφηγήσεις και Δημιουργία Ιστοριών:👸Ακούμε και συμμετέχουμε διαδραστικά σε ιστορίες από την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο. Παίζουμε, τραγουδάμε και χορεύουμε! Δημιουργούμε τις δικές μας ιστορίες και τις επενδύουμε με μουσική και στίχους. Καλλιεργούμε τη φαντασία μας!

Φιλαναγνωσία:📚 Ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βιβλία είτε με τη βοήθεια του παιδαγωγού είτε μόνοι μας.
Συζητάμε για τις ιστορίες που διαβάζουμε και παίρνουμε μέρος σε δραστηριότητες που μας βοηθάνε να αγαπήσουμε την ανάγνωση και τα βιβλία!

Βόλτα στο Πάρκο: Μερικές φορές την εβδομάδα περνάμε το χρόνο μας στο κοντινό παρκάκι του Αερικού κάνοντας πικ-νικ, λέγοντας ιστορίες, παίζοντας παιχνίδια, ακούγοντας μουσική και εξερευνώντας τη φύση!

Ελεύθερο Παιχνίδι: ⚽Πώς θα είμασταν παιδιά αν δεν είχαμε το ελεύθερο παιχνίδι στο Αερικό;;; Παίζουμε μόνοι μας, βάζουμε τους δικούς μας κανόνες, ερχόμαστε σε επαφή με τους φίλους μας, συνυπάρχουμε αρμονικά και αναπτύσσουμε δεξιότητες χωρίς τις παρεμβολές των ενηλίκων!

Ημερομηνίες & Ώρες:
19 Ιουνίου - 7 Ιουλίου (δυνατότητα παράτασης του προγράμματος)
Ηλικίες: 4-12 ετών
Ωράριο: 9.00 – 16.00
(Υπάρχει η δυνατότητα προσέλευσης πριν τις 9 για τους γονείς που εργάζονται)
Διατροφή: Δεν προσφέρουμε πρωινό ή δεκατιανό.

Κόστος συμμετοχής:
1 εβδομάδα/1 παιδάκι – 70 ευρώ 1 εβδομάδα/ 2 αδερφάκια – 105 ευρώ
2 εβδομάδες/1 παιδάκι – 100 ευρώ 2 εβδομάδες/2 αδερφάκια – 170 ευρώ
3 εβδομάδες / 1 παιδάκι – 170 ευρώ 3 εβδομάδες/2 αδερφάκια – 270 ευρώ
Κόστος ημέρας/1 παιδάκι – 20 ευρώ Κόστος ημέρας/2 αδερφάκια – 30 ευρώ

Για προσφορά άνω των 3 παιδιών ή παρεάς επικοινωνήστε μαζί μας!

Δηλώστε συμμετοχή από 15 Μαΐου στο 2110123454 – 6974998452 και στο email μας omada.aeriko@gmail.com

Ομάδα Έκφρασης & Παιχνιδοπλασίας «Αερικό»
Πατησίων 339, Άνω Πατήσια (κτήριο Δ)
211 01 23 454, 211 21 42 635
www.aerikocreativehub.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.