Τα αρχαία Ελληνικά ταξιδεύουν στα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία όλης της χώρας!

Τα αρχαία Ελληνικά ταξιδεύουν στα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία όλης της χώρας μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η σχολική χρονιά 2021-22 ξεκίνησε δυναμικά και οι μαθητές απολαμβάνουν καθημερινά τα μαθήματά τους δια ζώσης. Οι περιορισμοί που ίσχυαν τα τελευταία δυο χρόνια λόγω της διασποράς του ιού έχουν αρθεί και πλέον επιτρέπονται τόσο οι σχολικές εκδρομές όσο και η φιλοξενία εκπαιδευτικών προγραμμάτων στις σχολικές αίθουσες.

Ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουμε ξεχωρίσει και πιστεύουμε ότι αξίζει πραγματικά να βρεθεί σε κάθε σχολική αίθουσα Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, προσφέροντας στους μαθητές πολύτιμες γνώσεις αλλά και γλωσσικά εφόδια είναι αυτό της Ελληνικής Αγωγής.

Η Ελληνική Αγωγή έρχεται σε κάθε σχολική τάξη

H Ελληνική Αγωγή πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία απευθύνονται σε μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού με στόχο να φέρει πιο κοντά τα παιδιά στα Αρχαία Ελληνικά. Τα προγράμματα είναι ψυχαγωγικά και ποικίλουν ανάλογα με την βαθμίδα, την εποχή και την ύλη που διδάσκεται στην τάξη. Διαρκούν μιάμιση ώρα και οι ομάδες των νηπίων που θα συμμετέχουν πρέπει να συνοδεύονται από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό και να μην ξεπερνούν τον αριθμό των 30 παιδιών.

Τα αρχαία Ελληνικά ταξιδεύουν στα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία όλης της χώρας μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Εκτός από τα καθιερωμένα προγράμματα Ιστορίας και Μυθολογίας, οι εκπαιδευτικοί έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν και προγράμματα αφιερωμένα στην παράδοση που προσφέρονται τα Χριστούγεννα (ειρεσιώνη, κάλαντα και ευχές στα Αρχαία Ελληνικά), τις Απόκριες (παραδοσιακά τραγούδια, χορός και γαϊτανάκι) και το Πάσχα (αναγέννηση, έθιμα).

Τι πρέπει να ξέρετε για τα προγράμματα της Ελληνικής Αγωγής

Το κάθε ένα από τα προγράμματα αυτά έχει σχεδιαστεί από έμπειρους εκπαιδευτικούς και φιλολόγους και ως στόχο έχουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά, διδάσκοντάς τους πολύτιμες πληροφορίες για την Ιστορία, την Γλώσσα και τον Πολιτισμό μας.

Υλοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες που εξυπηρετούν τα σχολεία. Κόστος προγράμματος 5€/μαθητή.

Για τα σχολεία της επαρχίας, εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρονται και το Σαββατοκύριακο κατόπιν συνεννοήσεως.

Ελληνική Αγωγή

Λ. Κηφισίας 125, 3ος όροφος, Αμπελόκηποι

Εμπορικό κέντρο Cosmos)

210 522 1314

E-mail: info@ellinikiagogi.gr