Αρχική Προτάσεις Αγοράς Τα καταστήματα Μaison Marasil μέγας χορηγός στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

Τα καταστήματα Μaison Marasil μέγας χορηγός στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

Η εταιρία ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ και τα καταστήματά της Μaison Marasil, δείχνουν ενεργά την αγάπη τους για τον αθλητισμό και στηρίζουν με κάθε ευκαιρία τους μικρούς πρωταθλητές.

Στο κλείσιμο της φετινής αθλητικής χρονιάς, τα Μaison Marasil συμμετείχαν στη διοργάνωση της τελετής λήξης του 1ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου - ΝΙΚΗ Αλίμου, μοιράζοντας δώρα σε 250 παιδιά που έλαβαν μέρος, ηλικίας από 6 έως 11 ετών.

Το θέαμα που πρόσφεραν οι ομάδες, μαζί με τους προπονητές των σωματείων, ήταν εντυπωσιακό και απέσπασε το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν εκεί.

Τη ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής, Κος Βοντζαλίδης ο οποίος και παρέδωσε τα μετάλλια στα παιδιά, που διακρίθηκαν για το ταλέντο τους, το ομαδικό πνεύμα και το fair play.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φορείς του Δήμου Αλίμου αλλά και το Θ.Ο.Π.Α.Α.

ποδοσφαιρικές ακαδημίες


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter