Τα παιδιά ανακαλύπτουν τη διασκεδαστική πλευρά των φυσικών επιστημών στο Big Bang του RIVER  WEST

Τα παιδιά σας αγαπούν τα πειράματα και λατρεύουν καθετί που έχει σχέση με τον κόσμο των φυσικών επιστημών; Τότε η επόμενη οικογενειακή σας έξοδος επιβάλλεται να γίνει στο  RIVER  WEST που από τις 30 Οκτωβρίου μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό για τους λιλιπούτειους -και όχι μόνο- λάτρεις της Φυσικής.

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα δικό σας τσουνάμι; Έχετε φτιάξει ποτέ έναν κεραυνό; Μπορείτε, άραγε, να παίξετε μουσική χωρίς να ακουμπάτε μουσικό όργανο; Υπάρχει τρόπος να αψηφήσετε την βαρύτητα; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες τα παιδιά θα δώσουν τη δική τους απάντηση μέσα από την ενεργό συμμετοχή τους σε μια σειρά δραστηριοτήτων που θα κάνει την εκμάθηση της Φυσικής ενδιαφέρουσα αλλά και άκρως διαδραστική.

5  εντυπωσιακές πειραματικές επιδείξεις από εξειδικευμένους φυσικούς του Planet Physics, 8 διαδραστικά εκθέματα φυσικής και εργαστήρια με 10 διαφορετικές κατασκευές θα φιλοξενηθούν στα 2 επίπεδα του RIVER  WEST όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το μαγευτικό άγνωστο κόσμο της Φυσικής.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα παρακολουθήσουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα την εντυπωσιακή επιστημονική επίδειξη Έκρηξης και Ανάφλεξης, ενώ θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους τσουνάμι, να παίξουν μουσική στον αέρα, να έρθουν σε επαφή με το συντριβάνι του χρόνου και να ανακαλύψουν πολλά ακόμη μαγευτικά εκθέματα και πειράματα.

Συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την εντυπωσιακή επιστημονική επίδειξη Έκρηξης και Ανάφλεξης, θα έρθουν σε επαφή με το συντριβάνι του χρόνου, θα συμμετάσχουν σε πολλά πειράματα ορισμένα εκ των οποίων παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φυσικά θα ανακαλύψουν στη πράξη τη σπουδαιότητα των φυσικών επιστημών που είναι πιο διασκεδαστική από ότι διδάσκεται στα σχολικά βιβλία.

Καθημερινά από τις 17.00 ως τις 21.00 και το Σάββατο 11.00 με 19.00 τα παιδιά εξερευνούν, πειραματίζονται, κάνουν κατασκευές, διασκεδάζουν και μαθαίνουν για τον συναρπαστικό κόσμο της Φυσικής και ανακαλύπτουν τον επιστήμονα που κρύβεται μέσα τους!

Υπάρχουν πραγματικά φωτόσπαθα; Τι είναι το Χάος; Μπορεί ο χρόνος να κυλήσει αντίστροφα;

Με βασικό σύνθημα “Ελάτε να ανακαλύψουμε τη γνώση” και με ελεύθερη είσοδο αξίζει να πάτε οικογενειακώς στο Big Bang του RIVER  WEST από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου και να χαρίσετε στα παιδιά σας μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη σε ένα σκηνικό αφιερωμένο στην επιστήμη της Φυσικής!

Πότε: 30 Οκτωβρίου με 11 Νοεμβρίου, Δευτέρα – Παρασκευή 17.00 – 21.00 & τα Σαββατοκύριακα 12.00 – 20.00,

Ανοιχτά και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 12.00-20.00

Είσοδος ελεύθερη

RIVER WEST

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),

801 22 25 050,