Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά κατακτούν την αυτοεκτίμηση μέσα από το παιχνίδι στα Happy Saturdays @isida (11/3)

Τα παιδιά κατακτούν την αυτοεκτίμηση μέσα από το παιχνίδι στα Happy Saturdays @isida (11/3)

Το πιο σπουδαίο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας είναι το τρυφερό, δίκαιο και υποστηρικτικό «βλέμμα» μας ! Η αυτοπεποίθηση και η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας χτίζεται καθημερινά από τα πρώτα χρόνια της ζωής και μας ακολουθεί έως την ενήλικη ζωή ...

Το Σάββατο 11/3/2017  το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Ίσιδα, προσκαλεί τα παιδιά σε μια από τις αγαπημένες του δράσεις στο Happy Saturday @isida , «Είμαι σπουδαίος γιατί είμαι εγώ», μια δράση που έχει σαν στόχο μέσα από βιωματικά παιχνίδια και ιστορίες να ενισχύσει την αυτοεικόνα των παιδιών.

Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων οργανώνει η Ψυχολόγος Ειρήνη Ν. Γιαννόπαπα (M.Sc. στην Ειδική Αγωγή , Λογοθεραπεία και Συμβουλευτική Γονέων, Πανεπιστήμιο Αθηνών)

Τι είναι τα Happy Saturdays @isida;

Τα Happy Saturdays @isida στοχεύουν στην καλλιέργεια και ψυχαγωγία των παιδιών, ενώ βοηθούν τους γονείς προσφέροντάς τους ατομικό χρόνο ή χρόνο με το σύντροφό τους. Βασίζεται στην ενεργό συμμετοχή των παιδιών, με προγράμματα και δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, όπου τα παιδιά γνωρίζουν τον εαυτό τους και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους. Τα παιδιά με τη συμμετοχή τους στα Happy Saturdays @Isida αξιοποιούν με έναν παιχνιδιάρικο και δημιουργικό τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους, ενώ οι γονείς είναι ήσυχοι ότι τα αφήνουν σε «καλά χέρια».

Μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού, της μουσικής, της μαγειρικής, των παιχνιδιών και της φαντασίας τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται ελεύθερα και να αναπτύσσουν την δημιουργικότητά τους. Εμείς η ομάδα της Ίσιδας, με τα Ηappy Saturdays @ isida βρήκαμε έναν ακόμη τρόπο να εκφράσουμε το παιδί που κρύβεται μέσα μας, να πάρουμε θετικά vibes από τα παιδικά χαχανητά και να βρεθούμε ξανά με παλιούς φίλους και καταξιωμένους πλέον στον τομέα τους, επιστήμονες που θα μας κάνουν την τιμή να φιλοξενηθούν στο χώρο μας .

Πότε: Κάθε Σάββατο, 11.30-1.00

Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης για το εργαστήριο της προτίμησής σας. 

Οι αναγνώστες του Infokids.gr έχουν έκπτώση 20% στο εργαστήριο «Είμαι σπουδαίος γιατί είμαι εγώ»

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Ίσιδα,

Ηρώων Πολυτεχνείου 87, Πειραιάς

210 4535078


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter