Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Τα σχολεία του Ηρακλείου Κρήτης αποκτούν αλεξικέραυνα

Τα σχολεία του Ηρακλείου Κρήτης αποκτούν αλεξικέραυνα

Τα καλά νέα της ημέρας έρχονται από το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης όπου υπεγράφη σήμερα στην Τεχνική Υπηρεσία, η σύμβαση για την «Προμήθεια Εξαρτημάτων Αντικεραυνικής Προστασίας (Αλεξικέραυνα)» σε σχολεία του Δήμου.

Την σύμβαση υπέγραψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 24.612,11 ευρώ και προβλέπει την προμήθεια εξαρτημάτων Αντικεραυνικής Προστασίας (Αλεξικέραυνα) σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Ηρακλείου.

Αυτά είναι τα σχολεία που θα αποκτήσουν αλεξικέραυνο

Τα σχολικά συγκροτήματα στα οποία θα τοποθετηθούν αλεξικέραυνα είναι: 7ο Γενικό Λύκειο, 8ο Γυμνάσιο, Δημοτικό Σχολείο Κάτω Ασιτών, 36ο Δημοτικό Σχολείο, 12ο Γυμνάσιο, 6ο Λύκειο, 34ο Δημοτικό Σχολείο, 47ο Νηπιαγωγείο, 30ο Δημοτικό, 40ο Δημοτικό, 55ο Νηπιαγωγείο, 47ο Δημοτικό, 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού. Επίσης, στο 15ο Δημοτικό Σχολείο, στο Νηπιαγωγείο Αγίου Μύρωνα και στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μύρωνα, θα συμπληρωθεί η αντικεραυνική προστασία που ήδη υπάρχει.

Γιατί το αλεξικέραυνο πρέπει να υπάρχει σε κάθε σχολείο

Έχει καταγραφεί ότι κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους από 12 έως 17 άτομα από κεραυνοπληξία. Ο κεραυνός βρίσκει τη διαδρομή με τη μικρότερη ηλεκτρική αντίσταση προς τη γη.  Για να αποφύγουμε αυτό το κίνδυνο για την ασφάλεια των μαθητών, κάνουμε πράξη την εγκατάσταση αλεξικέραυνου χωρίς δεύτερη σκέψη. Η πρόληψη είναι αρετή! Δεν χρειάζεται να πάθουμε για να μάθουμε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.