Αρχική InfoBaby Προετοιμασία Εγκυμοσύνης Τάνια Ιακωβίδου: "Έκανα δύο εξωσωματικές. Λόγω των ορμονών, έπαθα πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσα να ξαναπροσπαθήσω"

Τάνια Ιακωβίδου: "Έκανα δύο εξωσωματικές. Λόγω των ορμονών, έπαθα πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσα να ξαναπροσπαθήσω"

Η Τάνια Ιακωβίδου, είναι μια δημοσιογράφος που πάντα μιλά έξω από τα δόντια γεγονός που την έχει κατατάξει στις αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού.

Σε χθεσινή τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ανέδειξε μια άλλη όψη της ζωής της καθώς εξομολογήθηκε  τις προσπάθειες που κάνουν εδώ και χρόνια με τον άντρα της να αποκτήσουν παιδί.

Όπως αποκάλυψε, κατέφυγαν στη λύση της εξωσωματικής γονιμοποίησης, η οποία δυστυχώς δεν τους έφερε το πολυπόθητο μωράκι αλλά αντ΄αυτού μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες απέκτησε και πρόβλημα υγείας λόγω των ορμονών γεγονός που δεν της επέτρεψε να προχωρήσει σε τρίτη προσπάθεια.

«Με τον άντρα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί, γνωριστήκαμε το 1995, κεραυνοβόλος έρωτας. Προσπαθούσαμε για ένα παιδάκι, είναι γεγονός. Δεν φτάσαμε ποτέ στο σημείο να έιναι προβληματική η σχέση μας επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο παιδί. Βέβαια και μπήκα στη διαδικασία της εξωσωματικής, έχω κάνει 2 προσπάθειες, λόγω των ορμονών έπαθα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, και δεν μπορώ να προχωρήσω σε τρίτη, έκλαψα πολύ, όταν έκανα την προσπάθεια και έγινε ότι έγινε…. και μετά συνειδητοποίησα το γαμ@τ@ της ιστορίας», είπε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Και η διαδικασία της υιοθεσίας μου πέρασε από το μυαλό, δεν έχει διαφορά το να ακούσεις: "μανούλα σ' αγαπάω", "μανούλα είσαι ό,τι έχω" Το παλεύουμε».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.