Τελευταίο αντίο στον Τζίμη Πανούση: Παρούσα στην κηδεία και η 8χρονη κόρη του

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα τελέστηκε η κηδεία του Τζίμη Πανούση στο νεκροταφείο της Νέας Μάκρης. Πλήθος κόσμου  συγκεντρώθηκε από νωρίς για να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό τραγουδοποιό και καλλιτέχνη που πέθανε το μεσημέρι του Σαββάτου σε ηλικία 64 ετών.

Παρόντες στον αποχαιρετισμό του «Τζιμάκου» είναι, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Γλέζος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ναταλί Ρασούλη,ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Λάκης Παπαδόπουλος αλλά και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Τραγικές φιγούρες τα δυο του παιδιά, ο Άρης, από τον γάμο του με την Λίλα Αχλαδιώτη και η μόλις 8χρονών Φωτεινή από το γάμο του με την Αθηνά Αιδίνη.

Ο Άρης, πρωτότοκος γιος του Τζίμη Πανούση

Η 8χρονη Φωτεινή, κόρη του Τζίμη Πανούση

Αυτή είναι η σύζυγος του Τζίμη Πανούση, Αθηνά Αιδίνη

Η αδυναμία του «Τζιμάκου» στην κόρη του

Ο Τζίμης Πανούσης υπεραγαπούσε τα παιδιά του και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μικρή Φωτεινή που γεννήθηκε όταν εκείνος ήταν 55 ετών. όπως είχε δηλώσει και σε συνεντεύξεις του άνηκε στην κατηγορία των αφοσιωμένων μπαμπάδων « Με την κόρη μου, όταν δεν δουλεύω, είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εκείνη μου ζήτησε να παίξει στο πρόγραμμα. Ήθελε να είναι μαζί μου, αλλά της είπα ότι την ώρα που εμφανίζομαι εγώ στο μαγαζί, εκείνη κοιμάται. Προτιμήσαμε το βίντεο. Βέβαια μου έκανε δύο ερωτήσεις: «Πόση ώρα θα παίζω και τι χρήματα θα παίρνω;» Καταλήξαμε στο συμβολικό ποσό των 20 ευρώ. Έχει γεννηθεί επαγγελματίας!». Μάλιστα,  δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κάποια θεατρική παράσταση, που πήγαιναν παρέα.

Δείτε τον Τζίμη Πανούση στην τελευταία του έξοδο με την κόρη του, Φωτεινή