Τέμπη: «Έναν μήνα περιμένω να χτυπήσει η πόρτα και να μπει ο γιος μου σπίτι» ξεσπά ο μπαμπάς του Δημήτρη Ασλανίδη

Την οργή του σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη εκφράζει πατέρας ενός εκ των θυμάτων που μίλησε στην τηλεόραση του Alpha.

Αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων μετά την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο σταθμάρχες

«Το θέατρο του παραλόγου βλέπουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Πιστεύαμε ότι οι ανακριτές θα κάνουν καλύτερη δουλειά. Είναι δυνατόν ο υπεύθυνος σταθμάρχης να κλαίγεται για τον πατέρα και τα παιδιά του;

Είχε μια δουλειά ας παραιτούνταν αν δεν μπορούσε να την κάνει. Εγώ είμαι άνεργος, η γυναίκα μου είναι άνεργη και τα παιδιά μας είναι του μεροκάματου, εμείς δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε;» δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη.

«Με ποια κριτήρια τον άφησαν ελεύθερο που είναι ο βασικός σταθμάρχης. Δ εν με ενδιαφέρει τι θα πουν τα παιδιά του αν πάει φυλακή, τα δικά μου παιδιά είναι ψυχολογικά ράκος και θα είναι σε όλη τους τη ζωή. Αθωώνουν αυτούς για να αθωώσουν και τους υπόλοιπους;

Έτσι θα πάει το έργο; Είναι δολοφόνοι όλοι τους!» συνεχίζει ο κ. Ασλανίδης.

«Έναν μήνα περιμένω να χτυπήσει η πόρτα & να μπει ο γιος μου σπίτι»

«Εγώ όταν υπηρέτησα στο στρατό και ο γιος μου, αν λείπαμε μια στιγμή από σκοπιά θα τρώγαμε πέντε χρόνια φυλακή. Εδώ άφησε τον άπειρο συνάδελφό του –που το ήξερε ότι ήταν άπειρος- σκότωσε 57 ανθρώπους και 3 παιδιά είναι στη ΜΕΘ. Είναι πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται. Έπρεπε να τους μαζέψουν από την πρώτη μέρα. Και ποιο πολιτικό πρόσωπο τους έβαλε να κάνουν αυτές τις δουλειές» προσθέτει ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη.

«Έναν μήνα περιμένω να χτυπήσει η πόρτα και να έρθει ο Δημήτρης στο σπίτι. Αυτοί τα παιδιά τους τα βλέπουν στα σπίτια τους», καταλήγει ο κ. Ασλανίδης.

Διαβάστε επίσης:

Kάλλιο αργά παρά ποτέ – Αυτά είναι τα πασίγνωστα ακατάλληλα προιόντα που ανακαλούνται από την ελληνική αγορά

Τέμπη: Εξιτήριο για τον 20χρονο Στέλιο που βρισκόταν στο κυλικείο – «Βγήκε από μία τρύπα, χωρίς ρούχα γιατί κάηκαν»

Ο 8χρονος Χρήστος πάσχει από οξεία μυελογενή λευχαιμία – Η αφαίρεση όρχεων και η έκκληση της πολύτεκνης οικογένειάς του