Τέμπη: Η τρυφερή αγκαλιά μπαμπά στον 18χρονο Άγγελο που έσωσε την κόρη του από το φλεγόμενο βαγόνι

Την περασμένη εβδομάδα βραβεύθηκαν από την Ακαδημία Αθηνών οι 3 ήρωες νεαροί που με κίνδυνο της ζωής τους έσωσαν επιβάτες και τους απεγκλώβισαν από τα φλεγόμενα βαγόνια στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη. 

Εικόνα που “ραγίζει” καρδιές – Πατέρας σφίγγει στην αγκαλιά του τον Άγγελο που έσωσε την κόρη του

Ένας πατέρας αγκαλιάζει τον Άγγελο Τσιαμούρα, κλαίει στον ώμο του, δεν τον αφήνει από την αγκαλιά του. Η συγκινητική στιγμή καταγράφηκε σε εκδήλωση για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο πατέρας είναι ευγνώμων στον Άγγελο που έσωσε την κόρη του από το μοιραίο τρένο

Είναι μια από εκείνες και εκείνους που ο Άγγελος βοήθησε να βγει από τα συντρίμμια, σώζοντάς τους τη ζωή.

Ο ίδος ο Άγγελος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρει: «Είναι αυτό που με κάνει πιο δυνατό μέρα με τη μέρα η επαφή με αυτά τα παιδιά.

Δεν πιστεύω ότι αξίζω τέτοια καλοσύνη. Το βλέπω εντελώς ανθρώπινο. Αυτό που άκουσα από την εκπομπή 1η Απριλίου θα γίνουν τα περισσότερα μνημόσυνα.

Δεν γίνεται αυτός ο κινούμενος δολοφόνος να ξεκινήσει την ώρα που θα γίνονται τα μνημόσυνα των παιδιών. Αυτό για μένα είναι απάνθρωπο. Θα αφήσουμε τέτοια τρένα να ξεκινήσουν, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δεν θα ξεχαστεί αυτό το θέμα, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να μην ξεχαστεί. Αυτή τη στιγμή άτομα που χάσαν τα παιδιά τους αναγκάζονται να εργαστούν γιατί δεν υπάρχει καμία βοήθεια. Είναι εντελώς απαράδεκτο.”

Βοήθησε περισσότερα από 15 άτομα να σωθούν από το φλεγόμενο βαγόνι

«Ημουν στο βαγόνι 6 και δεν είχα καταλάβει ότι είχε γίνει σύγκρουση. Είδα μια γιαγιά που είχε κόψει το φρύδι της και μετά άκουγα φωνές. Εγώ τη βοήθησα και άλλοι ήθελαν απλά να πάρουν τα πράγματα και να φύγουν. Μετά πήγα στα μπροστινά βαγόνια, φώναζα αν ήταν κανείς εκεί» περιέγραψε ο νεαρός φοιτητής και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες. Το θέμα είναι να μην ξεχάσουμε, γιατί έχουμε αυτή την τάση. Αυτό δεν ήταν ένα απλό λάθος, αλλά ένα έγκλημα!»

Διαβάστε επίσης:

Στο στρατοδικείο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο – Οι ζωγραφιές του παιδιού τον “πρόδωσαν”

Καμίνια: Άφησε τον 3χρονο γιο της μόνο στο σπίτι – Οι γείτονες γλίτωσαν το παιδί από την βουτιά στο κενό

Να αποκατασταθεί η αδικία στις παιδιατρικές φυσικοθεραπείες ειδικής αγωγής – To αίτημα της Ελ. Εταιρείας Νευροεξελικτικής Αγωγής

Ο Νίνο μίλησε για τα παιδιά του: Το ημερολόγιο που θέλει να διαβάσουν μετά τα 35 τους χρόνια