Τέμπη: «Θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα που έσωσε την τραυματισμένη κόρη μου και της έδωσε μπουφάν για να μην κρυώνει»

H Εύη βρισκόταν στην αμαξοστοιχία Intercity 62 που συγκρούστηκε στα Τέμπη με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 57 ανθρώπων. Η μητέρα της, Ελένη, λέει πως η κόρη της δεν μπορεί να συνέλθει μετά το δυστύχημα και βλέπει στον ύπνο της τρένα με αποτέλεσμα να ταράζεται.

Η κυρία Ελένη λέει πως η κατάσταση είναι τραγική, αφού η Εύη είναι θυμωμένη και αναρωτιέται «γιατί». Η Εύη είναι μία από τους δεκάδες επιβάτες που βρέθηκαν στο μοιραίο τρένο και την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι.

Μητέρα ψάχνει τη γυναίκα που έδωσε στην τραυματισμένη κόρη της μπουφάν για να μη κρυώνει στα Τέμπη

Μιλώντας στο MEGA, η κυρία Ελένη απηύθυνε έκκληση για να επικοινωνήσει με την κυρία που έδωσε στην κόρη της ένα μπουφάν για να μην κρυώνει το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης και θέλει να την ευχαριστήσει. Αναφορικά με τη στιγμή που έγινε η σύγκρουση της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία περιέγραψε η κυρία Ελένη ότι η κόρη της τις πρώτες στιγμές δεν κατάλαβε τι έγινε, θεώρησε ότι μπορεί να έχει συμβεί εκτροχιασμός του τρένου και την απεγκλώβισε ένας φίλος της βγάζοντάς την από το παράθυρο του τρένου.

«Mαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε»

Η Εύη έφερε δύο τραύματα στην πλάτη και μόλις έγινε το δυστύχημα τηλεφώνησε στη μητέρα της: «μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε». Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της κατάσταση που επικρατούσε, όταν η Εύη πήγε σε ένα ασθενοφόρο στον τόπου της σύγκρουσης και της είπε ένας τραυματιοφορέας «έχεις σφαχτεί, αλλά έχω πιο σοβαρά να αντιμετωπίσω», καθώς υπήρχαν ακρωτηριασμοί.

Η κυρία Ελένη λέει πως η κατάσταση είναι τραγική, αφού η Εύη είναι θυμωμένη και αναρωτιέται «γιατί»

Μιλώντας στο MEGA, η κυρία Ελένη απηύθυνε έκκληση για να επικοινωνήσει με την κυρία που έδωσε στην κόρη της ένα μπουφάν για να μην κρυώνει το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης και θέλει να την ευχαριστήσει.

Διαβάστε επίσης:

Xαμός σε Γυμνάσιο: Επίθεση σε βάρος εκπαιδευτικού – Έσκασε κροτίδα πάνω στο πόδι του

Τέμπη: “Την αγκάλιασα για όλα τα παιδιά που σώθηκαν και όσαν έφυγαν” – Συγκινεί γιατρός για 20χρονη τραυματία από το 2ο βαγόνι

Σάλος σε σχολείο στο Λουτράκι: Καθηγητής χτύπησε 13χρονο μαθητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Σεμινάριο Infokids «Πώς θα βάλω όρια στο παιδί μου – Τι φταίει για την παραβατικότητα των ανηλίκων» στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (11/3)