Τέμπη: “Την αγκάλιασα για όλα τα παιδιά που σώθηκαν και όσαν έφυγαν” – Συγκινεί γιατρός για 20χρονη τραυματία από το 2ο βαγόνι

Μόλις 10 ημέρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων ανέρχεται στα 57 άτομα, ενώ 14 ακόμη νοσηλεύονται στα νοσοκομεία.

14 οι τραυματίες, 7 σε ΜΕΘ, 4 οι διασωληνωμένοι – «Μάχη» δίνει ο 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο

Δεκατέσσερις παραμένουν οι τραυματισμένοι που νοσηλεύονται στα δυο νοσοκομεία Λάρισας και στα δύο της Θεσσαλονίκης από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Επτά απο αυτούς σε ΜΕΘ, τέσσερις έχουν διασωληνωθεί.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του φοιτητή από το ΒόλοΟ 20χρονος, Γεράσιμος – Ιάσονας δίνει μάχη για τη ζωή του. Από το πλευρό του δεν φεύγουν οι γιατροί, ούτε η οικογένειά του.

“Την αγκάλιασα για όλα τα παιδιά που σώθηκαν αλλά και αυτά που έφυγαν” – Συγκινεί γιατρός για 20χρονη τραυματία

Επίσκεψη στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Βόλου πραγματοποίησε χθες μια εκ των επιβαινόντων στο β’ βαγόνι που κατάφερε και βγήκε σώα έξω με τη βοήθεια των συνεπιβατών της. Η νεαρή 20χρονη φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ένιωσε αδιαθεσία και μετέβη στα ΤΕΠ καθώς ανησύχησε. Εκεί τη συνάντησε η γιατρός Αντωνέλλα Δημητριάδη, που συγκινημένη από τη δύναμή της προχώρησε σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Δημητριάδη

«Σήμερα 9/3/23 ήρθε στο ΤΕΠ το πανέμορφο κορίτσι της φωτογραφίας πού είναι ένα από τα δέκα παιδιά που βγήκαν από το BB δεύτερο βαγόνι.

Είναι φοιτήτρια του παιδαγωγικού τμήματος και προσήλθε στα επείγοντα γιατί ανησύχησε για το συνεχιζόμενο άλγος στο (δε) ημιθωράκιο, μετά τον τραυματισμό της στο μοιραίο δυστύχημα.

Είχε την τύχη να βρίσκεται στις μεσαίες καμπίνες του 2ου βαγονιού γι’αυτό και γλίτωσε!

Λόγω του πόνου και του σοκ, όπως ήταν πεσμένη στο πάτωμα, χωρίς την βοήθεια των φίλων της δεν θα τα κατάφερνε.

Οι πίσω καμπίνες είχαν πιάσει φωτιά και οι μπροστινές είχαν κολλήσει από την σύγκρουση.

Αυτό που κατάλαβα από την σεμνή και με αίσθημα διήγησή της, είναι ότι τα σωματικά τραύματα ήταν ασήμαντα για αυτή και για την παρέα της αλλά τα ψυχικά είναι αυτά που θα κουβαλάνε για πάντα!!

Της έκανα μία σφιχτή αγκαλιά και ήταν σαν να αγκάλιασα όλα αυτά τα παιδιά που σώθηκαν αλλά και αυτά που έφυγαν.

Ένα ρίγος με διαπέρασε και μόλις που κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου για να μην ουρλιάξει… Δεν ήταν ΔΥΣΤΎΧΗΜΑ ΉΤΑΝ ΈΓΚΛΗΜΑ».

Διαβάστε επίσης:

Tέμπη: «Η κραυγή της μάνας έξω από τα κάγκελα του νεκροτομείου δεν μπορεί να ξεχαστεί ποτέ»

Αδιανόητο θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Λάρισα – Η μητέρα δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος…

Το windsurfing είναι ένα εξαιρετικό θαλάσσιο σπορ που θα ενθουσιάσει τα παιδιά σας

Λάρισα: Θρίλερ με νεκρό βρέφος θαμμένο σε χωράφι – Σοβαρά στη ΜΕΘ η 38χρονη μητέρα – Ο τοκετός στην μπανιέρα