Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω πει στις κόρες μου με το σχολείο να μην έχουν πολύ ενδιαφέρον»

O Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη, και μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης που έχει με τις κόρες του. 

Ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς έχουν δύο υπέροχες κόρες  τη 15χρονη Ζωή και τη 13χρονη Σόφη.

«Τα κορίτσια μου μπήκαν στην εφηβεία τους, τους αφήνω τον χώρο τους. Τους έδωσα βάσεις, ώστε όταν θελήσουν, να επιστρέψουν στις ρίζες τους. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, για 11 χρόνια σταμάτησα την καριέρα μου στην τηλεόραση.

»Όποτε είχα μια πρόταση για τηλεόραση έπαιρνα τα κορίτσια μου και τους έλεγα, «έχω μια πρόταση από την τηλεόραση, θα πηγαίνουμε στα πολυκαταστήματα και θα μπορείτε να αγοράσετε ό,τι θέλετε.

Αλλά, δεν θα με βλέπετε κάθε μέρα, και τα Σαββατοκύριακα θα είμαι κουρασμένος. Θα κάνω ό,τι θέλετε, εσείς θα μου πείτε». Ήθελαν να με βλέπουν κάθε μέρα. Τώρα που είναι στην εφηβεία έχουν τον χώρο τους, δεν με χρειάζονται άλλο, μπορώ να κοιτάξω και εγώ τι μπορώ να κάνω για να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία»».

«Μην παραμυθιάζονται ότι όλα όσα θέλουν να σου μάθουν στο σχολείο θα σου είναι χρήσιμα στη ζωή»

«Έχω πει στις κόρες μου με το σχολείο να μην έχουν πολύ ενδιαφέρον. Μόνο άμα τους τραβήξει κάτι. Όχι με το ζόρι. Τώρα που έδωσαν εξετάσεις στο Γυμνάσιο τους είπα πως τα περισσότερα από αυτά που θα δώσουν εξετάσεις δε θα σας χρειαστούν ποτέ στην ζωή σας.

Εμένα για παράδειγμα η Φυσική, η Χημεία και τα μαθηματικά δεν μου χρειάστηκαν ποτέ στη ζωή μου. Αλλά εάν τους τραβάει κάτι να δώσουν την ψυχή τους. Αλλά να μην παραμυθιάζονται ότι όλα όσα θέλουν να σου μάθουν στο σχολείο θα σου είναι χρήσιμα στη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Το Κέντρο Ερευνών της Fisher Price φέρνει την επανάσταση στον κόσμο του παιχνιδιού

“Πώς θα γλιτώσουμε από τα τροχαία”: Δωρεάν σεμινάριο από το Infokids.gr και τον Ιαβέρη

Ο θάνατος της 37χρονης Μαργαρίτας που “‘εσβησε” με το αγέννητο μωρό της “αναβιώνει” στα δικαστήρια – “Νομίζω ότι θα τη δω….”

Συγκινεί η «Μαρινέλλα» του «Παρα πέντε» για την εγγονή της: «Η αγωνία μου είναι να μεγαλώσει ισορροπημένα»