Θάνατοι 3 παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει η μητέρα για το πανάκι με το αίμα, δίπλα στην Ίριδα

Θάνατοι 3 παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει η μητέρα για το πανάκι με το αίμα, δίπλα στην Ίριδα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες ενώ ποικίλα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών την Πάτρα. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στην εκπομπή  “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στον Γιώργο Σόμπολο, η μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου  απάντησε  σε όλα τα ερωτήματα για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε δίπλα στην Ίριδα μετά τον θάνατό της.

Όπως αποκάλυψε ο Πετρος Κουσουλος στην εκπομπή, 2,5 μήνες μετά τον θάνατο της Ίριδας η μητέρα της Ρουλα Πισπιριγκου ζήτησε, για ανεξήγητους λόγους από τις Αρχές να επιστρέψουν το πανάκι κάτι το οποίο ωστόσο δεν έγινε δεκτό.

Τι λέει η μητέρα για το πανάκι με το αίμα δίπλα στην Ίριδα

Η ίδια απάντησε στην εκπομπή ότι το έκανε επειδή ήθελε να έχει όλα τα ενθύμια των παιδιών της. Ωστόσο από τις ίδιες αναρτήσεις της προκύπτει ότι στις 24 Μαρτίου 2021, τρεις ημερες μετά το θάνατο του βρέφους είχε το σθένος να δωρίσει όλα τα πράγματα του. Έτσι λοιπόν το ερώτημα το οποίο απασχολεί τις Αρχές είναι για ποιο λόγο ήθελε πίσω το πανάκι.

Η ανάρτηση που η μαμά χαρίζει τα πράγματα της Ίριδας

Η μητέρα δίνει απαντήσεις για το πανάκι

Νέες «βόμβες» Κατερινόπουλου για τους γονείς της Πάτρας – «Πρέπει να γραφτούν στο βιβλίο Γκίνες»

Στα στοιχεία που προβληματίζουν τις αρχές αναφέρθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Από τη στιγμή που γίνεται αυτή η έρευνα πρέπει να φτάσει στο τέλος, όποιο και αν είναι το αιτιολογικό των θανάτων. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα πρέπει η ελληνική κοινωνία να πληροφορηθεί αν είναι εγκληματική ενέργεια ή αν είναι αιφνίδιοι θάνατοι» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι είναι πολλές οι συμπτώσεις για να μιλάμε για αιφνίδιους θανάτους. Πρέπει να γραφτούν στο βιβλίο Γκίνες αυτοί οι γονείς» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μακάρι να εμπλέκονται περισσότερα από ένα άτομο γιατί είναι πιο εύκολο το παιχνίδι. Και αν εμπλέκονται περισσότερα από ένα άτομο, καλό θα είναι αυτοί οι έτεροι ή ετέρες να σπεύσουν σύντομα να πουν αυτά που θέλουν να πουν”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Αύριο η απόφαση για μείωση των self test στα σχολεία – “Βράζουν” οι τάξεις από κρούσματα

Ούτε ιδιαίτερα, ούτε απογευματινά “τρεχάματα”: Βρήκαμε τη λύση για τα μαθήματα του σχολείου

Τα Νεανικά Ρευματικά Νοσήματα επηρεάζουν περίπου 1 στα 1000 παιδιά κάτω των 16 ετών

Μητέρα δολοφονεί τα 3 μωρά της – Η υπόθεση που συγκλόνισε τη Γερμανία έρχεται ξανά στο προσκήνιο