Θεσσαλονίκη: 18χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο – Οι αγωνιώδεις προσπάθειες να τον σώσουν

Αγωνία στο Λουτράκι: 13χρονος τραυματίστηκε σοβαρά - Μια ώρα άργησε το ασθενοφόρο

Θεσσαλονίκη: 18χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο – Οι αγωνιώδεις προσπάθειες να τον σώσουν

Σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, νοσηλεύεται ο 18χρονος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr όλοι οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου έπεσαν πάνω από τον 19χρονο από την πρώτη στιγμή που έφθασε στα Επείγοντα και με ηλεκτρική ανάταξη κατάφεραν να ενεργοποιήσουν και πάλι τους παλμούς του. Η κατάσταση της υγείας του, βέβαια, χαρακτηρίζεται ως «πολύ κρίσιμη», ωστόσο η ανάταξή του θεωρείται ως πολύ σημαντική για την εξέλιξή της νοσηλείας του.

 

Αγωνιώδεις και υπεράνθρωπες είναι οι προσπάθειες γιατρών και πληρωμάτων του ΕΚΑΒ αυτή την ώρα σε γήπεδο 5Χ5 επί της Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή έναν 18χρονο που υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ο 18χρονος που έχει καταγωγή από τη Βέροια, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο σε γηπεδάκι επί της Αγίου Δημητρίου, ανάμεσα από τις εγκαταστάσεις του Ηρακλή υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέρρευσε.

Ο 18χρονος κατέρρευσε την ώρα του αγώνα

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάποια στιγμή σταμάτησε διότι αισθάνθηκε μία ζάλη. «Μας είπε πως ζαλίζεται κι έκατσε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος».

Άμεσα άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ “Ηρακλής” (Ιβανώφειο και Κατσάνειο) που αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβαση επανέφερε τον νεαρό αθλητή, αλλά για λίγο, καθώς ελάχιστα λεπτά αργότερα ξανακατέρρευσε.

Παράλληλα στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο, προσπάθεια που συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

 

Διαβάστε επίσης:

Τούνη – Αλεξάνδρου: Τι είναι η μέθοδος του βιοσυντονισμού που κάνουν στον 40 ημερών γιο τους;

Σάλος σε ελληνικό σχολείο: Αντιδράσεις για το «μάθημα» χρήσης γκλοπ και χειροπέδων σε παιδιά Δημοτικού

«Aς μας πουν αν ζει ο Νικόλας..Το παιχνίδι στο διαδίκτυο τον έμπλεξε σε μπελάδες»: Κραυγή αγωνίας από τους γονείς (video)

 

Ροή Ειδήσεων