Θετικοί στον κορωνοϊό ο Κώστας Μπακογιάννης και ο γιος του Δήμος

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε ότι νοσεί από κορωνοϊό τόσο ο ίδιος όσο και ο μικρότερος γιος του, ο 5χρονος Δήμος.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά “Θετικοί και οι δύο. Τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να κάνουμε αγκαλιές! Να φροντίζετε τους εαυτούς σας.” και συνοδεύει την ανάρτηση με μια φωτογραφία αγκαλιά μπαμπάς και γιος.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη

“Στο κόκκινο” οι δείκτες της πανδημίας

Η θετικότητα έχει εκτοξευτεί όταν και τα τεστ έχουν αυξηθεί σημαντικά. Αυτό σημαίνει ότι καταγράφονται σε σημαντικό βαθμό, άτομα με κορωνοϊό τα οποία παρουσιάζουν συμπτώματα ή είναι επαφές με κρούσματα, ενώ δεν υπάρχει προληπτικός έλεγχος.

Μπορεί οι δύο υποπαραλλαγές να μην προβληματίζουν έντονα όσον αφορά στη βαριά νόσηση η οποία θα προκαλέσει νοσηλεία, αλλά είναι βέβαιο ότι μολύνει πολλές χιλιάδες άτομα καθημερινά. Η ανοσία του πληθυσμού είναι σχεδόν ανύπαρκτη και φυσικά το 25% πληθυσμού δεν απέκτησε ποτέ. Οι επόμενες βδομάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, τη στιγμή που αναμένουμε και την κορύφωση της τουριστικής περιόδου και ένταση του συγχρωτισμού και της κινητικότητας των πολιτών.

Διαβάστε επίσης:

“Άντρας είναι αυτός που σου διασφαλίζει μια ζωή, που αν αφηγηθείς στη μάνα σου, να μην ντραπείς, να μη σε λυπηθεί..”

Αγωνία στη Βέροια για νεογέννητο με αναπνευστική δυσχέρεια – Ο αγώνας δρόμου για να σωθεί

Voucher για τους παιδικούς σταθμούς 2022- 23: 20% περισσότεροι φέτος οι δικαιούχοι